Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

HOROSCOP. Aceasta este cea mai rea zodie. Fereste-te de ea!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Aceasta este cea mai rea zodie. Fereste-te de ea!

Ai mare grija, unii dintre nativii zodiacului poseda o doza mare de rautate si daca ajungi sa te certi cu ei, se vor razbuna sigur pe tine. Cea mai malefica zodie este Leul. Acest semn zodiacal este pur. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cea mai mincinoasa zodie. Ai mare grija!

Horoscop. Una dintre cele mai mincinoase semne zodiacale este zodia Taur. Taurul este de multe ori determinat sa insele si sa minta daca partenerii nu le sunt fideli. Ei considera ca minciunile spuse pentru.

Investitia in educatie este cea mai rentabila pe termen lung

Investitia in educatie ofera cea mai mare rentabilitate pe termen lung, fiind singura al carui randament este peste cel al pietei de capital - a declarat, ieri, Ileana Gutu, senior manager in cadrul companiei de consultanta PricewaterhouseCoopers PWC).

Fostul ministru al Comunicatiilor Augustin Jianu s-a nscris n partidul lui Victor Ponta: PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este cea mai mare catastrofa

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu, a anuntat, vineri seara, ca s-a alaturat echipei lui Victor Ponta. Astazi, PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este, fara indoiala, cea mai mare catastrofa a istoriei recente a Romaniei, a afirmat acesta, citat de News. ro.

Singurul ministru care a ramas lnga Grindeanu s-a nscris acum n partidul lui Ponta: PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este cea mai mare catastrofa

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu, a anuntat, vineri seara, ca s-a alaturat echipei lui Victor Ponta. Astazi, PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este, fara indoiala, cea mai mare catastrofa a istoriei recente a Romaniei, a afirmat acesta, citat de News. ro.

Augustin Jianu dupa ce s-a inscris in partidul lui Victor Ponta: PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este cea mai mare catastrofa

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu, a anuntat, vineri seara, ca s-a alaturat echipei lui Victor Ponta. Astazi, PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este, fara indoiala, cea mai mare catastrofa a istoriei recente a Romaniei, a afirmat acesta.

Un alt fost ministru trece in tabara lui Ponta. PSD se dovedeste a fi un partid de mafioti fara limite. Tandemul Dragnea - Dancila este cea mai mare catastrofa

Dupa plecarile lui Nicolae Banicioiu si Mircea Titus Dobre, un alt fost ministru se alatura partidului condus de Victor Ponta si Daniel Constantin. Augustin Jianu, ministru al Comunicatiilor in Guvernul.

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din ultimii ani

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, este cea mai buna jucatoare de tenis pe zgura din ultimii ani, potrivit site-ului WTA, intr-o ierarhie publicata cu doar cateva zile inaintea debutului turneului de la.

Kovesi la ONU: Cea mai mare provocare n Romnia este pastrarea independentei judecatorilor si procurorilor

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a afirmat miercuri, intr-un discurs sustinut la sediul Organizatiei Natiunilor Unite ONU) din New York, ca provocarea cea mai mare pentru Romania este pastrarea independentei judecatorilor si procurorilor.

Japonezii de la Nidec au inaugurat n Arges cea mai mare fabrica de motoare electrice din Romnia.

Concernul japonez Nidec a inaugurat joi, in orasul Stefanesti din judetul Arges, cea mai mare fabrica de motoare electrice din Romania. Nidec Global Appliance Romania a fost infiintata in anul 2016, cand grupul japonez a achizitionat de la omul de afaceri George Copos societatea Ana Imep de la Stefanesti. Investitia este de cateva zeci de milioane de dolari, iar la fabrica lucreaza 500 de oameni, informeaza Agerpres.

Operatiunea GataLa4 revine: cea mai lunga zi din an devine cea mai scurta zi de munca!

Pe 21 iunie, in cea mai lunga zi din an, Red Bull arunca manusa celor inchisi in birouri si-i provoaca sa fie GataLa4. A doua editie din Romania a evenimentului global care da liber angajatilor cu voie de la sefi revine in aplauzele unanime ale departamentelor de HR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )