Libnet.ro
UNICEF

13:00

HOROSCOP. Aceste zodii vor avea un weekend de poveste. Vezi daca te afli printre ele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Aceste zodii vor avea un weekend de poveste. Vezi daca te afli printre ele

Weekendul a venit cu pasi repezi, iar vestile sunt incredibile pentru unele zodii. Se anunta clipe frumoase, de neuitat, iar experientele traite se vor tranforma in amintiri de poveste. Rac - vor avea parte de . continuă pe Antena3

HOROSCOP 2018. Aceste trei zodii vor avea un sfarsit de an cumplit

Se apropie anul 2019. Nu pentru toti insa sfarsitul de an va fi simplu si placut. Berbec Pentru numerosi nativi din Berbec, 2018 a fost nu cea mai simpla perioada din viata lor. In lunil.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un sezon al Balantei de cosmar, pana in noiembrie!

Pe 23 septembrie, Soarele intra in zodia Balantei. Acest fenomen aduce nefericire si suparari pentru trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Te consumi pentru toate obstacolele si problemele care apar in viata.

Weekend de poveste pentru aceste zodii!

Weekend de poveste pentru aceste zodii. Vor trece prin cele mai frumoase experiente. Citeste mai mult.

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018. Zodiile care sufera din cauza echinoctiului de toamna. Vor avea zile de cosmar!

Aceste trei zodii sunt influentate negativ de echinoctiul de toamna, care incepe pe 23 septembrie. Vor avea zile pline de confuzie. TAUR - Conform.

Sarituri cu schiurile: Doua etape din cadrul Marelui Premiu de vara vor avea loc, n premiera, la Rsnov

Doua etape din cadrul Marelui Premiu de vara la sarituri cu schiurile, la masculin, vor avea loc in perioada 21-23 septembrie, la Rasnov, pe trambulina K90 din Valea Carbunarii. Evenimentul din weekend este o premiera, fiind pentru prima oara cand o competitie importanta masculina are loc in Romania.

Romanii din acest judet vor avea taxe mai mari! Cum justifica autoritatile locale

Locuitorii unui judet din Romania vor avea tarife majorate dupa imbunatatirea serviciilor de apa si canalizare. intreaga populatie din Salaj va fi afectata. Potrivit capital. ro, este vorba despre un.

HOROSCOP URANIA pentru perioada 15-21 septembrie 2018. Berbecii vor avea parte de surprize neplacute, Gemenii privesc cu luciditate problemele de familie

Previziuni Urania pentru perioada 15-21 septembrie 2018. Accent pe zodia Varsatorului. Berbec intre 15 si 17 septembrie la pranz, perioada de entuziasm cu privire la un proiect de.

HOROSCOP pana duminica, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii vor avea parte de bani, Capricornii au de luptat pentru cariera

Berbec - Au o saptamana formidabila, isi bat putin capul cu unele probleme legate de proiectele lor. Trebuie sa convinga un superior sa mearga pe mana lor. Au nevoie si de un buget pentru care se.

HOROSCOP 21 septembrie. Taurii trebuie sa isi asculte intuitia, Gemenii vor avea o zi excelenta

HOROSCOP 21 septembrie Berbec Esti tentat sa incerci unele schimbari si daca vei proceda cu mai multa diplomatie, o sa ai de castigat. E o perioada cu sanse excelente de afirmare. Niste vesti din zona.

HOROSCOP GHINION 2019. Acestea sunt zodiile care vor avea mari probleme. Mai bine nu jucati la Loto

Horoscopul ghinionului iti poate da informatii despre perioadele din viata in care o sa ai diverse necazuri, momente care sunt inerente in viata oricui. Astrologii spun ca, in functie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )