Libnet.ro
UNICEF

22:45

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai inteligente zodii. Nimic nu le sta in cale

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt cele mai inteligente zodii. Nimic nu le sta in cale

Fiecare zodie are caracteristici care o fac unica. Iata cum stau insa zodiile la nivel de inteligenta. Varsatorul si Scorpionul sunt cele mai inteligente semne zodiacale, spun astrologii,. continuă pe Antena3

Cele mai inteligente zodii. Se vor descurca in orice situatie

Patru zodii sunt descurcarete din cale-afara si fac fata oricarei provocari. Le merge mintea si nimic nu le da inapoi din a-si indeplini scopurile. Nu degeaba au fost catalogate drept cele mai inteligente zodii din horoscop. Iata care sunt acestea:.

Acestea sunt cele mai cancerigene alimente. Le consumi frecvent

Alimentele bogate in zaharuri rafinate, carbohidrati procesati, conservanti si grasimi obtinute prin prajire au efecte daunatoare asupra sanatatii: afecteaza sistemul cardiovascular, nervos si.

HOROSCOP. Cele mai bune zodii cu care sa faci dragoste. Berbecii sunt magnetici, Taurii sunt mereu pofticiosi dupa amor

Esti pasionat de zodii si citesti zilnic horoscopul? Sau esti genul sceptic care nu crede deloc in asa ceva? Indiferent care ar fi raspunsul, multi spun ca exista cateva caracteristici comune si specifice.

KPMG: Taxele si impozitele din salariile romanilor sunt cele mai mari din UE. Fata de unele state sunt cel putin duble

Toate taxele si impozitele aferente salariilor din Romania, care includ si cotele contributiilor catre sanatate si pensii, sunt cele mai mari din 26 de tari europene, arata un studiu comparativ realizat de KPMG.

MASCA ULEI COCOS. Cele mai benefice masti cu ulei de cocos pentru un ten curat si sanatos

Mastile de fata care au in componenta lor ingrediente naturale sunt cele mai sanatoase si benefice tenului. Uleiul de cocos poate avea efecte nebanuite,te scapa usor de.

Social-democratie originala: Cele mai mari taxe pe munca la cele mai mici salarii din UE

Toate taxele si impozitele aferente salariilor din Romania, care includ si cotele contributiilor catre sanatate si pensii, sunt cele mai mari din 26 de tari europene, arata un studiu comparativ realizat de KPMG.

Decizie istorica a Comisiei Europene: Statele membre, obligate sa limiteze acizii trans din alimente - cele mai nocive grasimi, responsabile de zeci de mii de decese anual

Toate statele membre UE vor fi obligate sa limiteze cantitatea de acizi grasi trans nesaturati din alimente, potrivit unui regulament adoptat de Comisia Europeana. Acizii trans sunt cele mai nocive grasimi din alimente, considerate responsabile pentru declansarea unor boli ce provoaca anual 50. 000 de decese in Europa. Produsele alimentare care nu sunt conforme nu vor mai putea fi introduse pe piata dupa 1 aprilie 2021. Masura vizeaza alimentele bogate in grasimi procesate, precum margarina, produsele de tip fast food, mezelurile, produsele de patiserie, prajiturile, biscuitii, popcornul pentru microunde, chipsurile, mancarea semi-preparata sau supele la plic.

Cele mai impresionante restaurante din lume. Privelisti de imortalizat din Europa, Africa si Asia

Cele mai impresionante restaurante din lume si-au capatat descrierea datorita peisajelor pe care le ofera si a locatiilor in care sunt amplasate. Fie ca sunt in pesteri deschise la ocean, sub apa sau la mii de metrii inaltime, turistii pot fi siguri ca.

Predictii pentru numele bebelusului Ducilor de Sussex: care sunt cele mai populare variante

Pariorii fac predictii diverse in ceea ce priveste numele pe care il vor alege Ducesa Meghan 37 de ani) si Printul Harry 34 de ani) pentru primul lor copil.

Cele mai apreciate aparitii de la Met Gala 2019! Top 10!

Cele mai mari vedete de la Hollywood s-au intrecut luni seara in tinute spectaculoase pe covorul roz la Met Gala 2019! Iata-le aici pe cele mai apreciate dintre ele! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )