Libnet.ro
UNICEF

12:15

HOROSCOP: Acestea sunt cele mai NOROCOASE zodii in 2020! TOTUL le pica din cer acestor patru nativi

B1 B1,
HOROSCOP: Acestea sunt cele mai NOROCOASE zodii in 2020! TOTUL le pica din cer acestor patru nativi

Anul 2020 se anunta a fi unul de poveste pentru unii nativi din horoscop, intrucat fie vor gasi noroc in plan financiar, fie in dragoste. Horoscopul copilasilor. Ce COPIL ai, in functie de zodia in care. continuă pe B1

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Cele mai norocoase zodii in 2020: Taurii vor avea explozii pozitive pe destin, Leii vor fi extrem de creativi

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat, miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru anul 2020.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru. Cele mai norocoase zodii in 2020: Taurii vor avea explozii pozitive pe destin, Pestii trec printr-un tsunami

2020 se anunta un an complicat pentru mai multe zodii.

Viteza uimitoare atinsa de trenul lui Ceausescu, de ce trenurile electrice sunt cele mai potrivite in prezent si de ce nu ar avea rost sa construim linii de foarte mare viteza

Viteza medie a trenurilor romanesti de pasageri este de sub 45 kmh si a celor de marfa, de sub 20 kmh, iar domeniul feroviar sta foarte rau. Elvetia a construit tunele de zeci de kilometri in Alpi, pe unde trenurile ruleaza cu 200 kmh, iar noi nu am electrificat mai nimic in retea dupa 1989 si nu reparam nici macar podul de la Gradistea. Octavian Udriste, unul dintre cei mai experimentati oameni din domeniul feroviar, a explicat intr-un interviu pentru HotNews. ro de ce avem nevoie de trenuri electrice, de ce nu are rost ca Romania sa construiasca linii pentru trenuri stil TGV si de ce lucrurile au ajuns atat de rau in domeniu. Tot in articol puteti citi despre preocuparile pentru viteza trenurilor in perioada comunista si despre cum trenul lui Ceausescu a rulat mai repede decat ne-am putea imagina.

Utile: Cea mai utila rezolutie in 2020: redu dependenta de telefon cu acest truc; Vacante culinare in 2020. Care sunt cele mai potrivite destinatii pentru turistii gurmanzi

Cinci obiceiuri de dimineata pentru a avea mai multa energie. Modul in care ne petrecem dimineata poate. Putem citi super-rapid? Capacitatea de a citi rapid s-ar putea dovedi extrem de importanta.

Cele mai asteptate concerte in 2020: ce artisti vin in Romania

Artistii Celine Dion, Mariza si Avishai Cohen si grupurile Pink Martini, Machine Head si Papa Roach se numara intre cei care vor concerta anul acesta in Romania.

Mesaje comice de Anul Nou 2020 si de Sfantul Vasile. Cele mai ingenioase idei

Abia am trecut in Noul An, dar mesajele de La multi ani continua sa curga deoarece pe 1 ianuarie este celebrat Sfantul Vasile. Acestea sunt zile cu urari de fericire, insa, pe langa acestea, mesajele comice fac diferenta! Iata cele mai comice mesaje de Anul Nou 2020 si de Sfantul Vasile pe care sa le .

SFANTUL VASILE. Mesaje de SFANTUL VASILE. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de SFANTUL VASILE

SFANTUL VASILE este prima mare sarbatoare a anului 2020. Sarbatorim Sfantul Vasile pe 1 ianuarie. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de SFANTUL VASILE va sunt prezentate de B1. ro. Cine.

Cine sunt medicii care i-au salvat viata Irinei Rimes. Ei i-au fost alaturi in spital in cele mai grele clipe

Irina Rimes este intr-o perioada mai putin buna. Cunoscuta cantareata a avut o problema destul de grava de sanatate, iar acum se recupereaza, dupa ce a fost adusa de urgenta la spital si operata chiar in seara de 31 decembrie. Cine au fost medicii care i-au salvat viata? Cine sunt medicii care au salvat-o pe .

Dell a anuntat cele mai usoare si mai mici laptopuri de 15 inci: au 5G si inteligenta artificiala

Noua serie de laptopuri Dell Latitude 9510, conform spuselor producatorului, include cele mai mici si mai usoare ultraportabile de 15 inci. La inceput de 2020, Dell isi extinde seria de sisteme.

Fotbalul romanesc, in 2020. FRF prezinta cele mai importante evenimente din noul an

Federatia Romana de Fotbal a trecut in revista, miercuri, in prima zi din 2020, cele mai importante evenimente ale Romaniei fotbalistice din noul an. Futsal. Elite Round spre Cupa Mondiala in perioada 2-5.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )