Libnet.ro
UNICEF

07:45

HOROSCOP. Acestea sunt zilele norocoase ale fiecarei zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt zilele norocoase ale fiecarei zodii

HOROSCOPFiecare zodie are o zi a saptamanii ce-i poarta noroc. Daca Racii se vor simti plini de energie lunea, pentru Sagetatori si Pesti ziua de joi va fi cea care ii va aduce belsug. Vezi care este. continuă pe Antena3

Zilele norocoase ale fiecarei zodii. Ziua de luni aduce fericire si belsug Racilor

Fiecare zodie are o zi a saptamanii ce-i poarta noroc. Daca Racii se vor simti plini de energie lunea, pentru Sagetatori si Pesti ziua de joi va fi cea care ii va aduce belsug. Vezi care este ziua ta norocoasa in functie de zodie.

HOROSCOP. Coarda sensibila a fiecarei zodii! E pericol daca ii spui asta unui Berbec!

Vrei sa eviti conflictele cu cei dragi sau sa nu iti scoti din sarite sefii si colegeii de la locul de munca? Iata care sunt subiectele sensibile pe care ar trebui sa le ocolesti atunci cand intri in.

HOROSCOP. Arma ascunsa a fiecarei zodii. Asa reusesti orice iti propui in viata!

La fel cum avem asii bine ascunsi in maneca, la care apelam atunci cand este cazul, avem si unele arme de care ne folosim pentru a obtine ceea ce ne dorim. Iata care sunt aceste arme in functie de semnul.

HOROSCOP. Cele mai malefice femei ale zodiacului

Cum fiecare padure are uscaciunile ei si in zodiac sunt unele zodii care nu o buna reputatie, iar despre nativele din acel semn zodiacal se spun vrute si nevrute. Afla care sunt cele mai malefice femei ale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )