Libnet.ro
UNICEF

22:30

HOROSCOP. De ce are nevoie fiecare zodie in aceasta saptamana

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. De ce are nevoie fiecare zodie in aceasta saptamana

HOROSCOPCum va fi urmatoarea perioada pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza. HOROSCOP Berbec - Ai nevoie sa ramai optimista Poate ca acum lucrurile nu se. continuă pe Antena3

HOROSCOP de weekend pentru fiecare zodie in parte. Berbecii s-ar putea sa fie pe calea gresita, Taurii exceleaza in sfaturi

Iata horoscopul weekend de dragoste sub Luna in Leu pentru fiecare zodie : HOROSCOP BERBEC HOROSCOPCeva despre care nu esti sigur cum sa o realizezi devine brusc accesibila si iti este clar.

HOROSCOP. Luna in Sagetator pentru fiecare zodie in parte. Berbecii sunt in pragul revoltei, Taurii vad ce e mai bun in oameni

Iata influenta Lunii pline capsunii in Sagetator din 17 iunie 2019 pentru fiecare zodie: HOROSCOP BERBEC Intelege care este partea si contributia ta intr-o situatie si care sunt consecintele.

EUGEN TEODOROVICI: Romania are nevoie de programe dedicate

Romania are nevoie de programe dedicate, inclusiv de politici fiscale, pentru a atrage forta de munca din celelalte state membre si din afara spatiului european, a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

HOROSCOP, cu Minerva pentru final de saptamana. Berbecii incearca sa invete ceva nou, Gemenii se pregatesc de casatorie

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru aceasta saptamana. Pentru nativii Berbec, Leu si Sagetator sporeste interesul pentru studii si.

Antropologul Vintila Mihailescu are leucemie si are nevoie de ajutor. Campanie de strangeri de fonduri pentru un transplant de celule stem

Cunoscutul antropolog si profesor Vintila Mihailescu are nevoie de ajutor. Profesorul a fost diagnosticat cu leucemie, iar familia si prietenii acestuia s-au mobilizat pentru a strange bani pentru ajutorarea sa.

Stirile ProTV: Angajatii ideali: nu obosesc, nu gresesc si nu iau concediu. Romania are nevoie de 10.000

Cu o industrie in mare parte manufacturiera, productia din Romania nu are nicio sansa in fata concurentilor din vest. Fabricile de la noi ar avea nevoie urgenta de cel putin zece mii de roboti industriali, potrivit estimarilor expertilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )