Libnet.ro
UNICEF

01:06

HOROSCOP 9 august. Gemenii risca tot. Taurii sunt indragostiti

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 9 august. Gemenii risca tot. Taurii sunt indragostiti

Horoscop Berbec. Asculta cu atentie povestile nu tocmai fericite ale celor din jur, pentru ca vei invata enorm si necazurile sau ghinioanele altora. E bine sa mai auzi si astfel de experiente, pentru ca. continuă pe Antena3

HOROSCOP 7 august. Gemenii isi deschid larg aripile. Leii au parte de bucurii

Horoscop 7 august Berbec Nu mai astepta, daca simti ca e momentul potrivit sa actionezi intr-o directie spre care mintea si inima te indeamna. Esti pregatit, detii toate resursele pentru a reusi, ba.

HOROSCOP 6 august, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii sunt populari. Gemenii au o zi frumoasa

Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 6 august. Simtul dreptatii e foarte subliniat azi. Putem colabora doar daca acest principiu este respectat.

HOROSCOP 8 august 2019, cu astrologul Camelia Patrascanu. Gemenii muncesc mult. Scorpionii sunt sensibili

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrelor pentru ziua de astazi. Interesul personal e subliniat azi. Trebuie sa ne aparam interesele.

HOROSCOP 8 august, cu Camelia Patrascanu. Gemenii muncesc mult. Scorpionii sunt sensibili

Interesul personal e subliniat azi. Trebuie sa ne aparam interesele. HOROSCOPBerbec - atentia orientata catre bani. Vor fi multe discutii si trebuie sa lamureasca pe.

HOROSCOP. Cele mai timide zodii: cine sunt introvertitii horoscopului

HOROSCOP Taur Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt adepti ai lucrurilor simple. Taurii prefera sa stea cu picioarele pe pamant, sa aiba un cerc restrans de prieteni si aleg sa petreaca mult timp in.

HOROSCOP DRAGOSTE AUGUST. Racii comunica bine, Pestii sunt sociabili

Horoscopul de dragoste al lunii AUGUST 2019 a sosit si o data cu el sosesc si multiplele evenimente astrale ce au loc in aceasta ultima luna de vara. Dupa o luna iulie extrem de dificila pentru .

Un senator solicita desecretizarea raportului privind mitingul din 10 august 2018: Singurele informatii secrete sunt numele si functiile unor ofiteri

Senatorul PNL Ion Marcel Vela ii cere public noului ministru interimar al Ministerului Afacerilor Interne Mihai Fifor sa desecretizeze raportul referitor la mitingul din 10 august 2018. Fostul presedinte al comisiei de aparare din Senat sustine ca in raportul MAI singurele informatii secrete sunt numele si functiile unor ofiteri care se pot blura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1923 seconds )