Libnet.ro
UNICEF

08:00

HOROSCOP 2 AUGUST. Racii fac cheltuieli excesive, Varsatorii sunt pregatiti pentru relatii pe termen lung

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 2 AUGUST. Racii fac cheltuieli excesive, Varsatorii sunt pregatiti pentru relatii pe termen lung

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 2 AUGUST 2019; dupa Luna Noua in Leu de ieri, ale carei efecte dureaza aproximativ 2 saptamani pana spre Luna plina in Varsator ce va urma, astazi Venus inca. continuă pe Antena3

HOROSCOP 1 AUGUST. Racii au parte de schimbari benefice, Varsatorii sunt excesiv de critici

Iata horoscopul zilei de azi JOI 1 AUGUST 2019; inceput de luna in forta, cu Mercur care iese din retrograd si cu Luna Noua in Leu. Avem ocazia sa facem un pas mare si curajos spre inainte ! Este.

HOROSCOP AUGUST. Leii au nevoie de detasare, schimbari mari pentru Balante

Luna augusta sosit si anunta o luna uimitoare din perspectiva astrologica. Dupa o luna iulie extrem de dificila pentru multa lume, august va fi perceputa ca o portie proaspata si vitala de aer.

HOROSCOP AUGUST 2019. Lovitura financiara de exceptie pentru una dintre zodii!

Ne apropiem de sfarsitul verii, dar in continuare se anunta calatorii surpriza pentru unii nativi din zodiac, povesti de dragoste si succes in cariera si la locul de munca.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 1 august. Racii isi gasesc raspunsul in iubire, Taurii trebuie sa creada in ei

Iata pentru JOI 1 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )