Libnet.ro
UNICEF

18:45

Horoscop august. 3 zile din august in care vor avea loc modificari importante pentru zodii

Playtech Playtech,
Horoscop august. 3 zile din august in care vor avea loc modificari importante pentru zodii

Luna august vine cu cel putin trei zile foarte importante pentru toate zodiile. Fiecare dintre nativi trebuie sa stie la ce sa se astepte si cum vor fi influentati de aceste trei zile cu totul speciale. Trebuie sa retineti zilele de 4, 13 si 24 august 2020. Modificari importante in trei zile speciale din luna . continuă pe Playtech

Florin Citu, despre noile masuri anuntate de CNSU: Eu nu le vad ca pe niste restrictii care vor avea un impact major in economie, le vad ca pe niste lucruri de bun-simt (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent, marti seara in studoiul B1 TV. Asta in contextul in care dincolo de problemele de sanatate sau sociale, pandemia a facut gaura si in bugetul de stat.

Beijing International Film Festival va avea loc in ciuda cresterii numarului de infectii cu noul coronavirus

Beijing International Film Festival va avea loc in ciuda cresterii numarului de infectii cu noul coronavirus, organizatorii anuntand miercuri ca editia de anul acesta, initial programata pentru luna aprilie, se va desfasura intre 22 si 29 august.

Horoscop. August 2020 va fi cea mai buna luna pentru aceste 3 zodii! Ce-i asteapta si pe ceilalti nativi

Horoscop august 2020. Sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august nu numai ca semnaleaza vreme placuta cu cantitate potrivita de soare si ploaie), dar saluta si sezonul puternic al Leului, regele zodiacului.

Trafic restrictionat in Capitala! Mai multe strazi din Bucuresti vor fi inchise miercuri

Circulatia rutiera va fi restrictionata, miercuri, pe mai multe strazi din Bucuresti, pentru ca in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, de pe Calea Victoriei va avea loc o parada militara, organizata cu ocazia Zilei Imnului National.

Alimentele care vor fi interzise in Romania. Legea a trecut de Parlament

Comisia Europeana a adoptat o propunere legislativa pentru un nou program de piata unica pentru perioada 2021-2027. Acest program va contribui la cresterea protectiei consumatorilor. Alimentele care vor fi interzise in Romania in cadrul poriectului legislativ european se stipuleaza ca de la 1 aprilie 2021, toti cetatenii statelor membre Uniunii Europene nu vor mai gasi .

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor .

iCCJ a desemnat cei sapte judecatori care vor face parte din BEC la alegerile locale

Inalta Curte de Casatie si Justitiei iCCJ) a desemnat joi, prin tragere la sorti, cei sapte judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerile locale din 27 septembrie.

CC and G si CCP.RO BUCHAREST S.A. au semnat acordul prin care vor fi oferite servicii Contrapartii Centrale din Romania

, parte a grupului Bursa de Valori Bucuresti BVB), a semnat cu Cassa di Compensazione e Garanzia CC and G), unul dintre liderii de servicii post-tranzactionare si parte a London Stock Exchange Group LSEG), un parteneriat prin care CC and G va oferi atat consultanta privind stabilirea Contrapartii Centrale in Romania, cat si asistenta tehnologica specifica serviciilor de compensare si management al riscului care vor fi derulate de CCP. RO BUCHAREST si care se aplica tuturor claselor de active tranzactionate pe piata de capital romaneasca, arata BVB intr-un comunicat remis ieri. are rolul de a functiona ca o Contraparte Centrala CCP) independenta pentru pietele din Romania.

Horoscop zilnic - miercuri, 29 iulie 2020. Balantele vor avea succes in afaceri

Pe 29 iulie 2020, Balantele s-ar putea folosi de niste ponturi pentru a pune pe picioare o afacere. Nici Scorpionii nu stau mai rau la capitolul profesional. Acestia se vor face remarcati in domeniul in care.

Horoscop august 2020. Multi nativi au parte de schimbari neasteptate

In luna august, vei gasi timp sa te reconectezi cu tine insati si cu cei dragi, cu care n-ai mai comunicat la fel de bine in ultima vreme. Saturn este retrograd toata luna, de aceea e bine sa fii prudent in tot ceea ce faci.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )