Libnet.ro
UNICEF

16:15

HOROSCOP. Barbatii din zodiac care au cel mai frumos caracter

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Barbatii din zodiac care au cel mai frumos caracter

Iata care sunt barbatii din zodiac cu cel mai frumos caracter. Balanta Barbatul Balanta poseda un foarte dezvoltat simt estetic, al armoniei si echilibrului. Este rafinat, un amestec interesant de. continuă pe Antena3

Horoscop. Cuplul din zodiac care va trai cea mai frumoasa experienta in 2018

Anul 2018 se anunta a fi un an plin de provocari pe plan sentimental, astfel ca nu multe cupluri vor reusi sa treaca peste el cu bine. Cuplul din horoscop care va trai cea mai frumoasa poveste de iubire in.

PREMIERA in astronomie: Cel mai puternic telescop construit vreodata a surprins momentul in care se naste o noua planeta (VIDEO)

Oamenii de stiinta au folosit cel mai puternic telescop construit vreodata pentru a arunca o privire in adancurile universului si pentru a asista la nasterea unei noi planete. Lumea nou-nascuta, despre care.

Cati bani ar fi primit concurentii de la Exatlon si cine a fost cel mai scump

Reality show-ul Exatlon a adus audiente uriase postului Kanal D si venituri bune concurentilor. in mod evident, faimosii au avut un avantaj in fata razboinicilor, iar cei care au rezistat cel mai mult in Republica Dominicana au fost cei mai castigati.

Leonardo da Vinci: El a fost cel mai creativ geniu din istorie. Ce secrete ne poate nvata?

Creativitatea sa, asemanatoare cu cea a altor mari inovatori, provenea din pozitionarea la intersectia stiintelor umaniste cu tehnologia. Leonardo a jupuit carnea de pe fetele cadavrelor, a desenat muschii care misca buzele si apoi a pictat cel mai memorabil zambet din istorie in Mona Lisa. A explorat matematica opticii, a demonstrat felul in care razele de lumina lovesc corneea si a creat iluzii prin schimbarea perspectivelor in Cina cea de Taina. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT! Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

Indicele ROBOR a crescut IAR! Este la cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a ajuns la 3,34%. Nivelul atins miercuri este cel mai mare din 5 martie 2014, cand a fost.

Honor 10 GT este cel mai sprinten telefon Huawei

Honor 10 GT este cel mai recent smartphone al celor de la Huawei si unul care s-ar putea sa-ti surada, daca esti suficient de norocos incat sa pui mana pe el. Sub brandul independent Honor, Huawei a lansat o serie stufoasa de aparate in ultimii ani. Cele mai multe dintre ele au fost dedicate segmentelor [].

Pretul cafelei, la cel mai scazut nivel din ultimele 29 de luni

Cotatia futures a cafelei a scazut in prima zi a saptamanii, pe piata americana, pana la cel mai redus nivel din ultimele 29 de luni, in conditiile in care moneda braziliana realul) a continuat sa se deprecieze in raport cu dolarul, crescand atractivitatea vanzarilor de profil la export.

Yuanul chinez, la cel mai redus curs din ultimele 11 luni

Moneda Chinei, yuanul, a atins ieri, pe pietele externe, cel mai redus nivel din ultimele 11 luni fata de dolar, pe fondul temerilor legate de consecintele taxelor vamale pe care si le impun reciproc Beijing-ul si Washington-ul, respectiv de faptul ca cele doua parti ar putea intra intr-un razboi comercial major.

Pretul cafelei, la cel mai scazut nivel din ultimele 29 de luni

Cotatia futures a cafelei a scazut in prima zi a saptamanii, pe piata americana, pana la cel mai redus nivel din ultimele 29 de luni, in conditiile in care moneda braziliana realul) a continuat sa se deprecieze in raport cu dolarul, crescand atractivitatea vanzarilor de profil la export.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,27%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), relateaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )