Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP BERBEC pentru vara 2019, cu Mihai Voropchievici. Aveti destule probleme in dragoste, atentie mare si la portofel!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP BERBEC pentru vara 2019, cu Mihai Voropchievici. Aveti destule probleme in dragoste, atentie mare si la portofel!

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat previziunile astrelor pentru vara lui 2019. HOROSCOP BERBEC- Dragoste: sunt destule probleme care trebuiesc acum rezolvate. Trebuie sa ai rabdare. continuă pe Antena3

HOROSCOP BERBEC pentru vara 2019, cu Minerva. Berbecii dau senzatia de prosperitate, evitati sa umblati cu multi bani cash la dumneavoastra

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru vara lui 2019. HOROSCOP BERBECCea mai buna modalitate de a-si mari veniturile in perioada verii este sa dea senzatia.

HOROSCOP MINERVA pentru vara lui 2019. Sagetatorii au parte de pasiune, Pestii sunt extraordinar de creativi

Minervaa fost invitata Mirelei Voicu in emisiunea Voi cu Voicu si a prezentat horoscopul pentru vara lui 2019. Pe 2 iulie, vom avea o eclipsa totala de Soare in Rac. Se.

HOROSCOP de vara, cu Mihai Voropchievici. Gemenii sunt in cautarea dragostei. Fecioara trebuie sa traiasca in prezent

Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru aceasta vara. Numerologul spune ca vom avea parte de mult neprevazut. HOROSCOPBerbec - Dragoste: sunt destule.

HOROSCOP rune pentru saptamana 17-23 iunie 2019. Racii au parte de schimbari majore. Sagetatorii trebuie sa fie prudenti

HOROSCOPNumerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata la emisiunea Adevaruri Ascunsehoroscopul runelor pentru saptamana 17-23 iunie. HOROSCOP Berbec - o saptamana tumultoasa. Runa.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Planeta Mercur si cum influenteaza oamenii

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia zilei despre planetele care vin cu influenta asupra oamenilor. Planeta Mercur esteplaneta comunicarii. Cei guvernati de aceasta.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Zodiile si influenta planetelor

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre influenta planetelor si impactul pe care le au acestea in viata fiecarei zodii. Luna reprezinta inocenta, posibilitati in.

Programul Rabla pentru electrocasnice 2019: cand incep inscrierile si ce trebuie sa faci ca sa primesti bani de la stat

Administratia Fondului Mediu anunta o noua sesiune de inscrieri pentru Programul Rabla pentru electrocasnice 2019. Guvernul aloca o suma mare de bani pe care o ofera sub forma de vouchere celor care vor sa-si schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi, care consuma mai putin si care sunt mai putin daunatoare mediului inconjurator. Programul Rabla pentru .

RAPORTUL SIPRI PENTRU ANUL 2019 La nivel mondial numarul ogivelor nucleare a scazut

Numarul de ogive nucleare din lume a scazut in ultimul an, insa tarile care detin arma atomica ii acorda o importanta sporita si isi modernizeaza arsenalele, releva SIPRI intr-un raport publicat luni, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )