Libnet.ro
UNICEF

07:15

HOROSCOP, cu Camelia Patrascanu pentru 5 noiembrie. Scorpionii au parte de o reusita, Gemenii primesc vesti

Antena3 Antena3,
HOROSCOP, cu Camelia Patrascanu pentru 5 noiembrie. Scorpionii au parte de o reusita, Gemenii primesc vesti

Astrologul Camelia Patrascanu ne sfatuieste sa fim atenti la ce spunem, pentru ca tindem sa ne luam de toata lumea, e bine sa calculam mai bine cuvintele pe care le folosim. continuă pe Antena3

HOROSCOP pentru saptamana 4-10 noiembrie 2019, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii se impaca cu familia, Scorpionii sunt pusi pe manevre

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 4-10 noiembrie 2019. HOROSCOP BERBEC- Au o saptamana buna din punct de vedere social.

HOROSCOP pentru saptamana 4-10 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Vesti mari pentru trei zodii

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 4-10 noiembrie. HOROSCOP BERBEC- Au o saptamana buna din punct de vedere social. Atentie.

HOROSCOP 4 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii sunt orgoliosi si sensibili, Gemenii primesc vesti

Astrologul Camelia Patrascanu anunta crize si iritare astazi pentru toate zodiile. Trebuie sa fim un pic mai atenti, cum vorbim, cum ne adresam celor din jur. Berbec: Conteaza pe un.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 4-10 noiembrie 2019, cu astrologul Camelia Patrascanu. Scorpionul aduce secretele la iveala si facem acuzatii

Mercur retrograd este bine instalat in Scorpion, a spus Camelia Patrascanu, duminica, la Antena 3. Putem avea niste tensiuni toata saptamana. Este destul de tensionata chiar de luni.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 4-10 noiembrie 2019, cu astrologul Camelia Patrascanu

Mercur retrograd este bine instalat in Scorpion, a spus Camelia Patrascanu, duminica, la Antena 3. Putem avea niste tensiuni toata saptamana. Este destul de tensionata chiar de luni.

HOROSCOP rune 5 noiembrie. Scorpionii pleaca in calatorii, Berbecii sunt nevoiti sa nu-si faca planuri mari

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 5 noiembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata ISA: Runa germanica Isa semnifica pauza si gheata specifica.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE. Scorpionii trebuie sa fie precauti, Varsatorii sunt prinsi in rutina

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 4 NOIEMBRIE 2019; aceasta noua saptamana incepe bine, cu Luna in vizionarul Varsator, deci putem incepe ziua cu stil, plini de energie si dinamism. Este o zi.

HOROSCOP. Mesajele arhanghelilor pentru zodii in saptamana 4-10 noiembrie. Fecioarele au armonie in relatie, Scorpionii primesc semne divine

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 4-10 noiembrie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 3 - 9 noiembrie 2019. Berbecii sunt afectati pe toate planurile, Racii au probleme la munca

Astrologul Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentrusaptamana 3 - 9 noiembrie 2019. Urmeaza o saptamana extrem de importanta pentru toate zodiile, iar trei dintre ele vor avea parte de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )