Libnet.ro
UNICEF

11:46

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nunta, sau cel putin clinchet de pahare de la petrecerea de logodna

România Liberă România Liberă,
Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nunta, sau cel putin clinchet de pahare de la petrecerea de logodna

Cum sunt o multime de planete in casa casatoriei si a angajamentelor in relatie din charta ta, probabil ca te vei gandi sa te logodesti sau chiar casatoresti luna aceasta. Si este momentul perfect pentru un astfel de pas. Ai o pleiada de planete dulci aliniate in Rac la 180 de grade de a ta Soarele, luna noua din 4 iulie, Venus si Mercur iar aceste planete reprezinta colaborarea si parteneriatul in care te afli acum. Neptun va fi intr-un unghi fin cu luna noua, indicand dragoste si inspiratie. continuă pe România Liberă

Horoscop VARSATOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale si financiare

Altii ar putea pleca in vacanta, dar de tine este mare nevoie la serviciu. Asadar, planifica-ti bine timpul pentru ca vei avea foarte mult de munca, cel putin in primele trei saptamani din iulie. Dar iti va face placere sa fii ocupat si sa te simti util, pentru ca Marte straluceste deasupra casei a zecea, a faimei si onoarei. Exista sanse ca toata aceasta munca sa duca la o mare promovare.

Horoscop SAGETATOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare suma de bani

in aceasta luna, importanti vor fi banii, dar spre deosebire de alte perioade, iulie pare sa aduca vesti bune despre cresterea veniturilor dintr-o sursa ascunsa. Aceste vesti apar imediat dupa luna noua din 4 iulie. Patru corpuri ceresti iti vor lumina casa a opta, a comisioanelor, drepturilor de autor, deciziilor legale in favoarea ta, imprumuturilor sau altor forme de plata a unor sume mari de bani.

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacantei. Fa-ti bagajele si pleaca, preferabil peste hotare

Multe planete se inghesuie in sectorul calatoriilor in strainatate din charta ta, asa ca pleaca in vacanta daca poti. Acum e un moment superb sa-ti faci bagajele si sa pleci, mai ales in prima jumatate a lunii. Luna viitoare, vei fi foarte ocupat cu cariera si se vor ivi multe oportunitati pe care vei dori sa le aprofundezi.

Horoscop BALANTA iulie 2016. Acum ai sansa de a-ti gasi jobul visat

Ravnesti la un alt job dar te-ai tot intrebat cand ar fi momentul perfect sa actionezi? Fa-o in aceasta luna, in zilele de dupa 4 iulie. Atunci vei avea o coroana de stele stralucind deasupra horoscopului tau, in casa a zecea, a onoarei, recompenselor, realizarilor si faimei. Vei avea tot suportul necesar pentru a descoperi o oportunitate pentru un loc de munca de prestigiu, in care-ti vei putea folosi talentele.

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie sa se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Ia-o mai usor luna asta, pentru ca planetele din casa a 12-a a chartei tale sugereaza ca cea mai importanta evolutie se va petrece, in aceasta perioada, in interiorul tau. Gandeste-te foarte bine la anul care urmeaza si la ce aranjamente sau obligatii ai dori sa pui capat, probabil pentru ca ai evoluat mult mai mult ca ele. Adauga cateva vise noi pe care ai vrea sa le implinesti, atat pe termen lung cat si scurt.

Horoscop FECIOARA iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, asa ca lasa munca pe locul doi

Se pare ca pentru tine urmeaza o luna usoara, cu multe activitati sociale. Luna noua din 4 iulie stabileste un nou punct de pornire, pentru ca va lumina casa prieteniilor din charta ta, a distractiei si evenimentelor. Luna noua va fi acompaniata de Soare si de alte doua planete,Mercur - guvernatorul tau - si Venus, pentru a se asigura ca nu ratezi magnificele oportunitati, care se vor ivi, de a te smulge de la birou si de a-ti face bagajele.

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfecta pentru noi inceputuri

Patru corpuri ceresti se vor aduna in Rac, luna asta, care este, de altfel, luna nasterii tale. Mercur, Venus, Soarele si luna noua din 4 iulie, vor da startul unui nou ciclu anual. Acesta este momentul in care trebuie sa lansezi ceva important pentru tine. Neptun iti va da inspiratie, iar Marte, aflat acum in casa a cincea, te va ajuta sa gasesti solutii creative la toate problemele.

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ti ofera mari sanse de a-ti creste veniturile luna asta

S-ar putea sa simti ca e momentul sa-ti revizuiesti finantele pentru a gasi metode de a face mai multi bani. Daca asa stau lucrurile, atunci pe 4 iulie, cand e luna noua, vei reusi sa-ti indeplinesti acest scop. Cere o majorare de salariu in zilele care urmeaza lunii noi vei avea la dispozitie zece zile sa actionezi. Fa asta, chiar daca esti timid, pentru ca acum vei avea una dintre cele mai bune sanse din viata ta pentru a primi aprobarea necesara unei majorari salariale.

Horoscop TAUR iulie 2016. Viata ti se schimba in bine si te impaci cu toata lumea

Viata ti se va schimba in bine in aceasta luna. Daca ai incercat sa lamuresti o diferenta de opinie cu partenerul de viata sau de afaceri, dar nu ai reusit sa faci nici un progres, probabil ca Marte ti-a pus piedici, pentru ca era retrograd. Din fericire, a iesit de curand din aceasta stare, asa ca de acum inainte cuvintele tale vor avea mai multa greutate.

Horoscop BERBEC iulie 2016. Vesti bune in special in plan financiar

Viata va fi tot mai buna in fiecare zi, de acum inainte. Marte, planeta ta calauzitoare, nu mai este retrograda, dupa ce luni de zile a lancezit intr-o miscare foarte lenta. Daca pana acum ai simtit ca mergi prin lipici, cu un pas inainte si doi inapoi, acum stii de ce. Fara ajutorul lui Marte, este foarte greu sa faci vreun progres. Acum totul se va schimba in bine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )