Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Care este animalul tau spiritual in functie de zodie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Care este animalul tau spiritual in functie de zodie

Berbec Animalul spiritual al Berbecului este ghepardul. Precum un ghepard, o persoana aflata sub semnul zodiacal al Berbecului este plina de energie si vrea sa fie libera. Mai mult, concentrarea de care da. continuă pe Antena3

Unde traiesc oamenii cu cele mai sanatoase inimi si care este secretul lor

De asemenea, hrana lor nu este procesata in vreun fel. in plus, zaharurile si sarurile lipsesc complet dinalimentatie. Spre deosebire de o dieta americana standard, cea .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Care este?

I: Care este diferenta dintre o blondasi o oglinda? R: O blondase abureste mai repede.

Gheorghe Hagi si Nadia Comaneci, in Comisia pentru constructia gradinitelor cu profil sportiv, proiect de care este interesat Tiriac

Cinci persoane fac parte din Comisia programului care l-ar avantaja pe Ion Tiriac sa faca gradinite cu profil sportiv. Este vorba despre Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci, Gabriela Szabo, Camelia Potec si Florin Pelin, rector al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti. Desi in ordinul presedintelui Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, Ion Ghizdeanu, scrie ca e vorba de 7 membri in Comisia pentru gradinite cu profil sportiv, in anexa sunt doar 5 nume.

Reteta celor mai deliciosi cozonaci de tara! Care este marele secret

Este saptamana in care, vrem, nu vrem, cu totii ne gandim la oua rosii, pasca, miel si, mai ales, la cozonaci. ii vrem pufosi, cu multa nuca si miros de cacao, exact cum ii facea bunica pe vremuri. Aici.

PROGRAM LIDL de PASTE. Care este programul magazinelor LIDL pentru vacanta de Paste

PROGRAM LIDL de PASTE. Programul special al LIDLpentru perioada 26 aprilie 2019 30 aprilie 2019 este urmatorul: PROGRAM LIDL de PASTE. Duminica, 28 aprilie Paste): inchis; PROGRAM LIDL.

PROGRAM LIDL de PASTE. Care este programul magazinelor LIDL in vacanta de Paste

PROGRAM LIDL de PASTE. Programul special al LIDLpentru perioada 26 aprilie 2019 30 aprilie 2019 este urmatorul: PROGRAM LIDL de PASTE. Vineri, 26 aprilie - 07. 00; PROGRAM LIDL de.

Oamenii de stiinta au descoperit care este cea mai veche culoare din lume! Nu se asteptau la asta

Potrivit noilor studii, rozul puternic este cea mai veche culoare a lumii. Cercetatorii au descoperit vechii pigmenti roz in roci vechi de 1,1 miliarde de ani sub desertul Sahara din bazinul Taudeni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )