Libnet.ro
UNICEF

11:45

Horoscop. Care sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Antena3 Antena3,
Horoscop. Care sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai. continuă pe Antena3

Tinerii din Generatia Z, cei mai noi membri din piata muncii. Cat de diferiti sunt de Millennials?

Fiecare generatie de tineri care intra in piata muncii schimba ecosistemul, fortandu-i pe angajatori sa se adapteze nevoilor si cerintelor lor. In ultimul deceniu, specialistii in recrutare au incercat sa inteleaga obiceiurile de munca si atitudinea.

Clasament: Desi si-a propus sa faca America mareata din nou, Donald Trump este CEL MAI NEPOPULAR presedinte din ISTORIA Statelor Unite

Abraham Lincoln, George Washington, Franklin Delano Roosevelt, Teddy Roosevelt si Thomas Jefferson sunt cei mai apreciati presedinti americani, se arata intr-un clasament recent facut deinstitutul american.

Business report: Pregatiri pentru un Brexit dur. Care sunt implicatiile imediate pentru afacerile din Romnia; Trucul orasului ascuns. Cum poti obtine bilete de avion mai ieftine?

Aproape 40. 000 de romani au cerut autorizatie de intrare in Canada in primul an de la ridicarea vizelor. Circa 4% au fost refuzati, inclusiv pentru antecedente penale grave si falsuri. La inceputul anului trecut, in luna februarie presa canadiana relata ca renuntarea la obligativitatea vizei pentru cetatenii romani. in aceeasi luna februarie 2018, un raport al Agentiei Canadiene de Servicii de Frontiera relata ca ridicarea vizelor a cauzat, in perioada scursa de la 1 decembrie, o crestere notabila a activitatii crimei organizate din Romania care vizeaza Canada.

Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin arta

Terapia prin arta este inainte de toate o forma de expresie ce ajuta o persoana sa isi exteriorizeze sentimente sau emotii prin desen, pictura, colaje sau modelaj. Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin arta aflati din materialul de mai jos.

A murit barbatul care a oferit cel mai faimos sarut din istorie. Povestea lui George Mendonsa

Barbatul care apare intr-una dintre cele mai cunoscute fotografii din toate timpurile,cea in care un marinar saruta o asistenta medicala, in Times Square, a murit. George Mendonsa avea 95 de ani.

HOROSCOP. Zodiidirect afectate de Super Luna din 19 februarie

Super Luna din 19 februarie se va vedea pe cer cea mai mare si cea mai frumoasa din tot anul. Dar astrologii se tem mai mult de efectele ei asupra zodiilor, si iata care sunt cele mai afectate.

Ajutor de deces in 2019. Care sunt actele necesare si care sunt ultimele modificari

Ajutor de deces in 2019. Care sunt actele necesare si care sunt ultimele modificari. Citeste mai mult pespynews. ro .

(P) Bucuresti, unul din cele mai poluate orase ale Europei, are nevoie de spatii verzi ca sa respire. Cum s-a ajuns aici si care sunt solutiile?

Bucuresti se afla si anul acesta in topul celor mai poluate orase din Europa, situandu-se pe locul al saptelea in clasamentul general si al treilea la nivelul Europei de Est, unde este depasit doar de orase industriale din Rusia si Ucraina.

Liderul PNL Iasi: Moldova e cea mai periculoasa zona din UE/ La Iasi sunt peste 2.000 de morti n 9.200 de accidente n lipsa infrastructurii rutiere

Presedintele Organizatiei Judetene Iasi a PNL, deputatul Costel Alexe, a declarat sambata ca, din punct de vedere al infrastructurii rutiere, Moldova este cea mai periculoasa zona din Uniunea Europeana, transmite Agerpres.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 FEBRUARIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere de 2,78%, in raport cu moneda euro, in intervalul 7 - 14 februarie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a consemnat o crestere de 0,74%, in perioada mentionata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )