Libnet.ro
UNICEF

21:00

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 15 - 21 iulie 2019. Gemenii sunt concentrati pe bani, Racii comunica prost cu prietenii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 15 - 21 iulie 2019. Gemenii sunt concentrati pe bani, Racii comunica prost cu prietenii

Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru perioada 15-21 iulie 2019. HOROSCOP BERBEC In aceste zile accentul trece pe viata dumneavoastra privata si pe orice are legatura. continuă pe Antena3

HOROSCOP saptamana 9 - 14 iulie 2019. Berbecii sunt deschisi cu partenerul de cuplu, Taurii trebuie sa fie mai comunicativi

Saptamana 8-14 iulie 2019 este una intensa din punct de vedere astrologic. Mercur este retrograd in Leu si se transforma in evenimentul cu cel mai mare impact asupra tururor zodiilor. Soarele este in opozitie.

HOROSCOP indian pentru saptamana in curs. Berbecii trebuie sa caute avantaje la locul de munca, Taurii trebuie sa aprinda flacara pasiunii in cuplu

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 14 iulie 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob.

NOU! Horoscop zilnic pentru azi, MIERCURI 10 IULIE 2019. Ce drum iti arata intuitia?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 10 IULIE 2019. Soarele este in conjunctie cu Nodul lunar Nord aflat in Rac. Un inger pazitor straluceste in lumina viitorului. Acesta este drumul corect pe care a.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Taurii se bazeaza pe intuitie, Gemenii trebuie sa gandeasca pozitiv

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

HOROSCOP. Mesajele ingerilor pazitori pentru zodii in saptamana 8-14 iulie. Gemenii trebuie sa fie atenti la vise, Berbecii au casa protejata

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 8-14 iulie 2019. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri !Ingerii.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 10 IULIE. Unde te duce dragostea?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 10 IULIE 2019. Soarele este in conjunctie cu Nodul lunar Nord aflat in Rac si te ajuta sa primesti ghidarea de care ai nevoie in dragoste. De asemenea, Soarele urmeaza.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARTI 9 IULIE 2019. Val PUTERNIC de VINDECARI!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 9 IULIE 2019. Chiron in Berbec se afla in stationare retrograda fix langa calcaiul lui Mercur, tot retrograd. Mai mult, Soarele este in opozitie cu Saturn aflat in.

HOROSCOP final de saptamana: Mercur este Retrograd. Nu se anunta nimic bun - Fecioarele sunt extrem de sensibile

HOROSCOPUL saptamanii 8 - 14 iulie 2019 aduce schimbari pentru toate semnele zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Nimic nu te mai inspira si nu te mai stimuleaza in ultima perioada, asa ca ar fi bine sa pui toate eforturile d.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 9 IULIE. Ce vindecari vin in amor?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, MARTI 9 IULIE 2019. Chiron in Berbec se afla in stationare retrograda fix langa calcaiul lui Mercur, tot retrograd. Mai mult, Soarele este in opozitie cu Saturn aflat in.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 12 IULIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 12 IULIE 2019 pentru Zodia Pesti -Esti impovarat de discutii cu tenta negativa si panicarda, pentru ca unii vor profita de prietenia ta. Unii uita ca ai si tu necazurile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )