Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP, cu Cassandra pentru toata saptamana 13-19 mai. Berbecii isi accelereaza ritmul vietii, Racii primesc greu finantari

Antena3 Antena3,
HOROSCOP, cu Cassandra pentru toata saptamana 13-19 mai. Berbecii isi accelereaza ritmul vietii, Racii primesc greu finantari

Cunoscutul astrolog Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana 13 - 19 mai 2019. HOROSCOP BERBECIn urmatoarea perioada, ritmul vietii dumneavoastra se va accelera. Veti. continuă pe Antena3

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 13-19 mai. Berbecii isi accelereaza ritmul vietii, Racii primesc greu finantari

Cunoscutul astrolog Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana 13 - 19 mai 2019. HOROSCOP BERBECIn urmatoarea perioada, ritmul vietii dumneavoastra se va accelera. Veti.

HOROSCOP 7 MAI. Berbecii trebuie sa fie amabili, Taurii trebuie sa fie ei insisi

Iata horoscopul zilei de MARTI 7 MAI 2019; Venus, planeta iubirii si relatiilor, are o activitate intensa toata saptamana si prin aspectele astrale pe care le are cu varii planete ne pune si noua.

HOROSCOP indian pentru saptamana in curs. Taurii se bucura alaturi de persoana iubita, Berbecii au parte de noroc

Iata horoscopul saptamanii 6-12 mai 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob. O foarte mare.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 9 mai. Berbecii isi gasesc calea, Taurii gasesc raspunsuri

Iata pentru JOI 9 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

WARREN BUFFETT: Un razboi comercial intre SUA si China ar fi rau pentru toata lumea

Investitorul american Warren Buffett, nr. 3 in topul miliardarilor realizat de revista Forbes, a avertizat astazi ca un razboi comercial intre SUA si China ar fi rau pentru toata lumea, transmite Reuters.

HOROSCOP dragoste pentru saptamana 6-12 mai. Berbecii au probleme in dragoste, Gemenii se gandesc la casatorie

Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 6-12 mai 2019. Cea de-a doua saptamana a lunii mai incepe printr-o schimbare substantiala de energie in ceea ce gandim si rostim. Mercur schimba zodia gazda si ajunge.

HOROSCOP rune pentru saptamana 7 - 12 mai 2019. Berbecii s-ar putea astepta la o sarcina, Gemenii sa fie atenti la spini

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 6-12 MAI 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Berbecii sunt nostalgici, Gemenii sunt plini de dragoste

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

HOROSCOP 10 mai. Berbecii au o parte de o zi exceptionala. Racii trebuie sa priveasca viata cu realism

Horoscop Berbec. E veselie multa in jurul tau si nu vrei sa te gandesti la nimic trist astazi. Prietenii sunt pe primul loc, incat ai putea sa o tii tot intr-o petrecere alaturi de ei. Esti o.

SCOLI iNCHISE. 50.000 de elevi raman acasa toata saptamana

SCOLI iNCHISE Aproximativ 50. 000 de prescolari si elevi din municipiul Sibiu se afla, incepand de luni, in vacanta, orele fiind recuperate anterior, o masura luata pentru organizarea Summitului UE care va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )