Libnet.ro
UNICEF

12:15

HOROSCOP. Cele mai bune femei din zodiac. Sunt cu adevarat speciale

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai bune femei din zodiac. Sunt cu adevarat speciale

Fiecare femeie este speciala. Fie ca este vorba despre calitatile sale intelectuale sau despre modul exemplar in care reuseste sa aiba grija de casa si de familie, acestea o ajuta sa fie cea . continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cei mai periculosi barbati din zodiac

Care sunt cei mai periculosi barbati din horoscop, aflati in randurile care urmeaza: HOROSCOP. Gemeni Zodia Gemeni este cea mai vicleana din intreg zodiacul si ocupa primul loc in top.

Sunt intr-o situatie imposibila. Eram pe santierul casei prietenei mele cele mai bune si era sa cad. Sotul ei m-a salvat atunci si am mers la etaj sa ma intind putin. Nu m-am putut abtine

Am facut sex salbatic cusotul prietenei mele cele mai bune si m-am indragostit de el. Iubitul meu are 44 de ani si suntem impreuna de 12 ani, chiar daca el este in continuare casatorit cu prima lui.

Halep, printre cele mai bune afaceri din istoria lui Nike: De ce americanii au dat lovitura cand au batut palma cu Simona

Simona Halep a trecut, incepand din 2018, la o colaborare cu gigantul american, deoarece nu s-a mai inteles la bani cu fostul ei sponsor tehnic, Adidas.

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Este concluzia unui studiu facut de Comisia Europeana in toate tarile Uniunii. in tara noastra, rata mortalitatii in accidentele rutiere.

Cele mai periculoase drumuri din Europa: pe ce loc se afla Romania

In urma cu aproape un deceniu, sapte tari membre UE aveau drumuri periculoase. in 2018, doar doua tari se mai afla in aceasta situatie deloc laudabila. Pentru al patrulea an la rand, Romania conduce un clasament nedorit, al celor mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Romania, Bulgaria si Letonia se afla pe primele locuri atunci [] .

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni

Preturile petrolului au atins luni cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni, sustinute de limitele de productie impuse de OPEC, de sanctiunile SUA impotriva Iranului si Venezuelei si de datele pozitive referitoare la piata americana a muncii, transmite Reuters.

Prima iesire publica a sefei ANAF. Toate procedurile noastre sunt aproape similare cu cele din UE/ Am luat in vedere cele mai bune practici in domeniul administratiilor europene (conducere ANAF)

ANAF are in vedere cele mai bune practici in domeniul adminsitratiilor fiscale europene. Este adaptat relatiilor fiscale moderne. Ceea ce dorim sa va spunem este ca toate procedurile pe care le-am adoptat sunt pentru a imbunatati relatia cu contribuabilului si pentru a imbunatati si usura Fiscul in administrarea creantelor fiscale. Am facut nenumarate cercetari si schimburi de experienta cu administratiile fiscale europene, astfel incat toate procedurile sunt aproape similare cu cele europene, au spus marti reprezentanti ai conducerii ANAF in cadrul unor audieri in Senat. Cu aceasta ocazie a avut loc si prima iesire publica a noii sefe a institutiei, Mihaela Triculescu.

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

Cele mai bune bancuri despre computere. De ce barbatii si calculatoarele sunt la fel

Si glumele despre computere starnesc mereu amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri.

Droguri la mare. Cele mai bune glume facute pe retelele de socializare. Pe litoral s-a dat startul programului droguri pentru toti!

300 de cadre ale Ministerului Afacerilor Interne continua sa pescuiasca pe litoral pachete cu cocaina ce ar avea o puritate de 90%. Deocamdata nu se stie daca este un nou transport pierdut de traficanti sau face parte din cel de saptamana trecuta, dar de sambata au gasit peste 130 de kilograme de cocaina. intre timp, pe retele de socializare, romanii au continuat si ei sa faca glume pe seama acestui subiect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )