Libnet.ro
UNICEF

20:45

HOROSCOP. Cele mai mari calitati ale nativilor din zodiac. Gemenii sunt maestrii umorului, Varsatorii sunt originali

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai mari calitati ale nativilor din zodiac. Gemenii sunt maestrii umorului, Varsatorii sunt originali

Fiecare nativ din zodiac exceleaza la ceva anume. Iata care sunt cele mai mari calitati ale fiecarei zodii. Maestrul dominarii. ii place sa detina controlul in. continuă pe Antena3

EUROSTAT Romania - printre tarile cu cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, in septembrie

Romania, Slovacia si Ungaria au inregistrat, in septembrie, cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Noul Cod Rutier 2019. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Romana? Noul Cod Rutier 2019. Cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Modificarile .

Pare din desene animate, dar s-ar putea sa aiba cele mai mari buze din lume

Obsesia pentru interventii chirurgicale a facut-o sa aiba unele dintre cele mai mari buze din lume. Frumusetea lor este relativa, dar ea este mandra de ele. Generatia Instagram este obsedata de aspectul estetic si de ideea de a fi influencer. Chiar daca multe dintre imaginile care ajung pe retelele sociale sunt editate in cea mai .

Departamentul de Justitie al SUA spune ca a eliminat unul dintre cele mai mari site-uri de pornografie infantila de pe dark web

Site-ul continea peste 250. 000 de videoclipuri cu minori, echivalentul a 8 terabiti de date, si a procesat 7300 de tranzactii in Bitcoin, valorand mai mult de 730. 000 de dolari.

Compania aeriana din Romania cu cele mai mari intarzieri si anulari de zboruri

Zilnic pe aeroporturile din Romania sunt anulate sau au intarzieri cel putin 4 zboruri, ceea ce rezulta intr-un minim de 600 de romani afectati in fiecare zi, adica peste 200. 000 de persoane pe an. Peste 1. 000 de zboruri cu probleme au fost inregistrate in ultimele 12 luni pe aeroporturile din Romania.

SUA si 17 aliati pregatesc cele mai mari manevre militare de la Razboiul Rece

000 de militari vor exersa, la anul, trimiterea rapida catre Europa a unor rezerve mari de trupe si tehnica de lupta in cazul unei agresiuni venite din Est.

Domeniile cu cele mai mari facturi neincasate: constructii, transporturi si consultanta

Firmele din Romania au raportat facturi neplatite in valoare de peste 1 milion de euro prin intermediul unei baze de date electronice lansata de platforma romaneasca Termene. ro. Perioada medie de intarziere pentru facturile neincasate este de 354 de zile de la data emiterii.

ANALIZA Salariile de la privat au crescut in medie cu 9,4% in acest an, peste estimari. Unde au fost cele mai mari majorari

Salariile brute in randul companiilor private au crescut in medie cu 9,4% in acest an, potrivit studiului salarial PayWell 2019 realizat de PwC Romania. Majorarea salariala raportata pentru 2019 depaseste nivelul de 4,6%, estimat pentru acest an de catre companiile respondente in editia anterioara. Pentru 2020, companiile private anticipeaza o crestere medie a salariilor brute de 5,7%.

Whirlpool inchide la 1 noiembrie fabrica din Napoli

Fabrica Whirlpool din Napoli va fi inchisa la 1 noiembrie, a anuntat producatorul american de electrocasnice, in pofida unei incercari de ultim moment a Guvernului italian de a mentine activitatea unitatii unde lucreaza 450 de angajati, intr-o regiune cu una din cele mai ridicate rate ale somajului din Italia, transmit ANSA si Reuters.

Povestea bisericii din secolul al XIII-lea imortalizate de trei dintre cei mai mari pictori romani

Biserica Baratia din Campulung Muscel, ridicata in secolul al XIII-lea, gazduieste cel mai vechi document epigrafic medieval din Tara Romaneasca si a fost imortalizata de-a lungul anilor de trei dintre cei mai mari pictori romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )