Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii in luna august. Le-a pus Dumnezeu mana pe cap

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii in luna august. Le-a pus Dumnezeu mana pe cap

August le va aduce o persoana misterioasa in viata lor. La final de luna, vor cunoaste o ascensiune profesionala la care niciodata nu au sperat. Berbec Luna august va fi una. continuă pe Antena3

Horoscopul dragostei: top cele mai infidele zodii

Unele zodii insala din cauza caracterului lor aventuros, in vreme ce altele o fac din plictiseala sau pentru ca sunt nemultumite de relatia lor. Cert este ca unele zodii au tendinta sa insele mai mult decat altele si.

Cele mai geloase zodii. Se transforma in adevarati detectivi cand devin suspiciosi

Dragostea ne face sa trecem prin tot felul de stari, iar gelozia este una dintre ele. Simti ca iei foc atunci cand persoana iubita ii face un compliment altcuiva? inseamna ca te vei regasi in lista de mai jos.

Calendarul activitatilor din luna august, desfasurate sub egida Centenarului Marii Uniri

Zece activitati sunt programate in luna august in cadrul calendarului evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri. La nivelul judetului Calarasi a fost constituit in mod voluntar un grup care se ocupa de buna desfasurare a activitatilor.

Cum a ales Marioara Murarescu piesa lui Dumitru Farcas pentru genericul Tezaur Folcloric, unul dintre cele mai celebre si contestate din Romania comunista

Marele taragotist Dumitru Farcas a murit pe 7 august la varsta de 80 de ani. Poate una dintre cele mai puternice amintiri cu care vom ramane este celebra piesa de generic a emisiunii Tezaur Folcloric. Realizatoarea Marioara Murarescu a povestit in urma cu mai multi ani motivul pentru care a ales acea melodie.

Cum a ales Marioara Murarescu piesa lui Dumitru Farcas pentru genericul Tezaur Folcloric, unul dintre cele mai cunoscute si contestate din Romania comunista

Marele taragotist Dumitru Farcas a murit pe 7 august la varsta de 80 de ani. Poate una dintre cele mai puternice amintiri cu care vom ramane este celebra piesa de generic a emisiunii Tezaur Folcloric. Realizatoarea Marioara Murarescu a povestit in urma cu mai multi ani motivul pentru care a ales acea melodie, dar si ca au fost multi care au criticat-o pentru amazoana din imagini.

Cele mai scumpe vs. cele mai ieftine apartamente: in ce capitale de judet le gasesti

Intre orasul cu cele mai scumpe si acela cu cele mai ieftine apartamente exista o diferenta de aproximativ 1. 000 de euro pe metru patrat.

Sporturile sangeroase ale lumii antice: cele mai bizare lupte de gladiatori si intrecerile mortale din arenele Romei

Cele mai populare intreceri sportive din lumea antica erau si cele mai sangeroase evenimente, iar atletii isi dadeau viata de multe ori sub privirile extaziate ale nenumaratilor spectatori ai confruntarilor.

Cabana Urlea, una dintre cele mai vechi din Romania a ajuns ruina. Trei tineri pasionati de munte vor sa o renoveze

Una dintre cele mai frumoase cabane din Romania este la un pas sa se darame dupa ce a fost lasata in paragina de toti proprietarii pe care i-a avut in ultimii ani. Trei tineri, iubitori de munte, vor sa o refaca si sa o redea turistilor.

Cabana Urlea, una dintre cele mai vechi din Romania, a ajuns ruina. Trei tineri pasionati de munte vor sa o renoveze

Una dintre cele mai frumoase cabane din Romania este la un pas sa se darame dupa ce a fost lasata in paragina de toti proprietarii pe care i-a avut in ultimii ani. Trei tineri, iubitori de munte, vor sa o refaca si sa o redea turistilor.

Peste 2.100 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in Spania, cele mai multe posturi sunt in gricultura

Peste 2. 100 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care doresc sa se angajeze in mai multe state europene. Posturile sunt vacante prin reteaua Eures, cele mai multe, peste 900, fiind in Spania, unde se cauta muncitori in agricultura. in Olanda si Germania este nevoie de cate 300 de persoane, pentru a lucra in sere sau depozite ori ca electricieni, sudori si instalatori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )