Libnet.ro
UNICEF

14:30

HOROSCOP complet 2020. Schimbari pentru zodii. Suferinta si agitatie - FECIOARELE au un an special

Antena3 Antena3,
HOROSCOP complet 2020. Schimbari pentru zodii. Suferinta si agitatie - FECIOARELE au un an special

Dupa trei ani haotici, incepe in sfarsit un an benefic pentru toate zodiile. Prima parte va fi insa mai instabila ca restul anului. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 30 decembrie. Taurii sunt sensibili, Capricornii au nevoie de compasiune

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 30 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 30 decembrie. Gemenii sunt apreciati, Pestii trebuie sa-si iubeasca munca

Iata pentru LUNI 30 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP de la Arhanghelul Mihail. Mesajul si rugaciunea primei zile din ANUL NOU pentru zodii

Iata pentru MIERCURI 1 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP Noroc 2020: Cum sa ai parte de MULT NOROC in 2020! Norocul in functie de zodie in 2020!

HOROSCOP Noroc 2020. Foarte multa lume iubeste sarbatorile de iarna, cu tot ce aduc ele special. Exista o anumita magie in aer stiind ca un nou an se apropie cu pasi repezi, an ce ne poate aduce implinirea acelor vise pe care ni le dorim sa le experimentam. Finalul de an este mereu un moment perfect pentru a inventaria tot ce a fost in 2019, pentru a restabili prioritatile in continuare si a decide schimbari valabile din ianuarie 2020.

HOROSCOPUL saptamanii 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020: Noul an aduce schimbari pentru toate zodiile

Saptamana 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020 aduce schimbari pe toate planurile pentru zodii.

HOROSCOP. Mesaj de An Nou 2020 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Arhanghelul Mihail este o fiinta cereasca puternica ce protejeaza, calauzeste, repara si vindeca. Din dimensiunea sa non-fizica, Mihail interactioneaza cu lumea noastra fizica si o influenteaza. Uneori el se infatiseaza si sub forma unei fiinte tridimensionale.

HOROSCOP. Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, JOI 2 IANUARIE 2020

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 2 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul primei zi din ANUL NOU pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 1 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop Karmic 2020. Ce ti-a pregatit KARMA pentru 2020 in functie de zodia ta? Schimbari importante la orizont!

Horoscop Karmic 2020. Conceptul de karma are cel putin un inteles de baza. Este ca un fel de sistem cosmic de justitie. Se urmaresc actiunile tale si se cantaresc daca sunt bune sau rele. Daca, in mod constant, ai un com.

HOROSCOP 2020. Predictii pentru un an special si inceputul unei noi ere astrologice! Cum va fi afectata viata LEILOR

A trecut mult timp de cand asemenea tranzite planetare rare au avut loc intr-un singur an! Exista evenimente astrologice uriase, de mare impact, ce se vor intampla in anul celebru 2020 care vor aduce oportunitati, schimbari, treziri spirituale, reasezari de destine sau confirmari ca suntem pe drumul bun, de la caz la caz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )