Libnet.ro
UNICEF

11:00

HOROSCOP complet IANUARIE 2020. incepe o perioada a schimbarilor pentru toate zodiile

Antena3 Antena3,
HOROSCOP complet IANUARIE 2020. incepe o perioada a schimbarilor pentru toate zodiile

Luna ianuarie 2020 aduce schimbari pentru toate zodiile. Iata la ce trebuie sa te astepti. continuă pe Antena3

HOROSCOP ianuarie 2020. Zodiile care dau lovitura chiar din primele zile ale anului urmator

Noul an se apropie cu pasi repezi si deja a aparut horoscopul pentru luna ianuarie 2020. Cei nascuti sub zodia Capelei Pesti) vor avea mare bafta la bani. Acestia vor castiga teancuri consistente de bani mai ales.

Decizie. Ce se intampla cu preturile la energie electrica de la 1 ianuarie 2020

Preturile finale la energie electrica pentru consumatorii casnici vor ramane la acelasi nivel, incepand cu data de 1 ianuarie 2020.

China va reduce taxele la peste 850 de produse incepand cu 1 ianuarie 2020

China va reduce taxele la peste 850 de produse incepand cu 1 ianuarie 2020, cu scopul de a impulsiona importurile si a promova dezvoltarea coordonata a comertului, a anuntat agentia nationala de stiri Xinhua, citata de EFE.

Pensiile si punctul de pensie, in 2020. Cati bani vor primi pensionarii, incepand din ianuarie 2020

Cati bani vor primi pensionarii, incepand din ianuarie 2020? Pensiile si punctul de pensie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a venit cu raspunsuri. Ionel Danca, seful Cancelariei premierului Orban, a dat asigurari. Pensiile si punctul de pensie, in 2020 Cuantumul pensiei minime in anul 2020 este nivelul din acest an, anume 704 lei, a mentionat ministrul .

Bittnet Systems ar putea trece pe Piata reglementata a BVB. Decizia actionarilor va fi pe 29 ianuarie 2020

Pe data de 29 ianuarie va avea loc o adunare generala a actionarilor Bittnet Systems iar pe ordinea de zi se afla trecerea de pe AeRO pe Piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti BVB). Pe ordinea de zi se mai afla aprobarea remuneratiei membrilor Consiliului de Administratie valabila pentru intreaga durata a mandatelor in curs.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 DECEMBRIE. Racii sunt favorizati pentru o zi excelenta in cuplu, Balantele au o multime de provocari

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, LUNI 23 DECEMBRIE 2019. Soarele si-a inceput sezonul prin Capricorn de unde ne va insoti la trecerea dintre ani iar astazi are o cuadratura mai delicata pentru noi cu Chiron, micul astru responsabil cu vindecarea ranilor noastre sufletesti. Sa fim atenti la anumite stari ce pot aparea la unii dintre noi. Poate suntem mai obositi, epuizati, poate cineva ne apasa butoane si reactionam cu vechi rani pe subiecte pe care nu le-am fi dorit activate din nou.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )