Libnet.ro
UNICEF

07:00

HOROSCOP complet luna August 2020 - Pestii au o luna romantica, in timp ce Fecioarele se regasesc

Antena3 Antena3,
HOROSCOP complet luna August 2020 - Pestii au o luna romantica, in timp ce Fecioarele se regasesc

Luna August vine cu noi inceputuri pentru unii nativi. Fecioarele se regasesc, petrec mult timp cu activitati care le fac sa vada altfel viata, in timp ce Pestii au parte de o luna romantica. De partea cealalta, Leii intra in diferite conflicte, iar Sagetatorii sunt impulsivi. continuă pe Antena3

Horoscop august 2020. Zodia care se va indragosti nebuneste

August vine cu emotii, experiente noi si cu povesti de dragoste. Va fi luna iubirii pentru o zodie pe care Cupidon o va lovi din plin si care se va indragosti lulea. Alti nativi vor avea satisfactii pe plan financiar si vor avea parte de castiguri la care nici macar nu au sperat. Horoscop, luna .

Horoscop luni, 20 iulie 2020. Zodia care incepe o noua relatie

Saptamana 20-26 iulie 2020 se deschide cu a doua Luna Noua in semnul Racului de anul acesta. Fenomenul mai este cunoscut si sub numele de Luna Neagra, dar, in pofida denumirii cu potentiale conotatii negative, lunatia poate avea efecte pozitive asupra zodiilor Cardinale. Horoscop luni, 20 iulie 2020 Berbec Astrele te au in paza in .

Horoscop, vineri, 24 iulie 2020. Zi speciala pentru Gemeni. Ce se anunta pentru celelalte zodii

Semnele de Pamant si Apa sunt favoritele Zodiacului vineri, 24 iulie 2020. Mercur in Rac formeaza un sextil armonios cu Uranus din Taur, ceea ce inseamna ca interactiunile dintre zodiile de Apa si cele de Pamant pot conduce la idei inovatoare. Cele doua tipuri de zodii au parte de succese atat impreuna, cat si separat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )