Libnet.ro
UNICEF

09:00

HOROSCOP. Cuplurile care se vor forma de 1 mai si nu se vor mai desparti niciodata

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cuplurile care se vor forma de 1 mai si nu se vor mai desparti niciodata

Gemeni si Sagetator Nativii din Gemeni sunt amuzanti si prietenosi si din acest motiv toata lumea vrea sa ii aiba in jur. Totusi, atunci cand vine vorba de o relatie de cuplu, acestia pot fi destul de . continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodia care nu simte deloc nevoia de afectiune

Aceste zodii vor fi, in luna Aprilie, cele mai ghinioniste. Chiar daca e mai mereu fericit, sagetatorul ascunde suferinte mari. in luna aprilie, trebuie sa lupte.

HOROSCOP. Zodia care ascunde suferinte mari. Primeste lovitura dupa lovitura

Aceste zodii vor fi, in luna Aprilie, cele mai ghinioniste. Chiar daca e mai mereu fericit, sagetatorul ascunde suferinte mari. in luna aprilie, trebuie sa lupte.

Horoscop. Cuplurile de zodii care nu se despart niciodata

Horoscop. Probabil ca si tu ai intalnit acele cupluri, a caror iubire dainuie pe vecie. Nu este de mirare, spun astrologii, caci sigur se numara printre aceste cupluri ale zodiacului, a caror iubire este de.

HOROSCOP. Trei zodii care vor fi frumoase la batranete

Trei dintre zodii vor imbatrani frumos. Berbec in tinerete ai fost o persoana sportiva si iti mentii firea aceasta si la varsta a treia, astfel ca vei fi foarte activa, vei pedala pe.

Horoscop. Zodiile care dau de bani in aceasta saptamana. E timpul sa va imbogatiti!

Sunteti sfatuiti sa aveti grija, pentru ca vatamarile si arsurile sunt foarte probabile. Berbecii trebuie sa puna accentul pe ingrijirea pielii, utilizand produse de hidratare. Starea financiara se imbunatateste vizibil, de la o zi la alta, iar in aceasta perioada, banii vor fi primiti in mod regulat si numarul lor va creste.

Primaria Bucuresti lanseaza o noua emisiune de obligatiuni, cu o valoare nominala totala de 555.000.000, lei, care vor fi oferite exclusiv investitorilor calificati

Primaria Bucuresti va lansa o noua emisiune de obligatiuni cu o valoare nominala totala de 555. 000 RON, denominate in lei, emise in forma dematerializata prin inscriere in cont, negarantate, neconvertibile, cu o rata anuala fixa a dobanzii de 5,6% si o scadenta de 10 ani, anunta institutia, potrivit unui comunicat de presa. Emisiunea de obligatiuni va fi lansata pentru refinantarea emisiunii de obligatiuni din 2015 care refinanta o alta emisiune din 2005.

Gabriela Firea intentioneaza sa-i finanteze pe tinerii care vor sa-si deschida o afacere

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, are de gand sa implementeze un program prin care sa sustina start-up-urile, oferindu-le cate 30. 000 de euro tinerilor care intentioneaza sa-si deschida o.

Butonul secret care iti ofera mai mult spatiu in avion

Calaoria cu avionul la clasa economic poate fi destul de neplacuta pentru multe persoane din cauza spatiului redus, mai ales atunci cand vorbim despre zborurile pe distante lungi. insa, in cazul scaunelor.

Care este cel mai sigur loc dintr-un avion

Potrivit revistei TIME, statisticile arata ca cele mai sigure locuri sunt cele din mijloc, aflate in partea din spate a avionului, concluzie bazata pe studiile asupra accidentelor aviatice din ultimii 35 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )