Libnet.ro
UNICEF

21:00

HOROSCOP DRAGOSTE 11 IANUARIE. Fecioarele sunt pregatite pentru o seara romantica, Scorpionii trebuie sa fie deschisi cu persoana iubita

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 11 IANUARIE. Fecioarele sunt pregatite pentru o seara romantica, Scorpionii trebuie sa fie deschisi cu persoana iubita

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 11 IANUARIE 2020. Dupa eclipsa de Luna plina in Rac de ieri, cel mai puternic weekend al anului continua cu urmatorul eveniment astral din cele trei mari: Uranus iese din stationarea retrograda in care se afla din august 2019. Uranus inseamna schimbare. Deseori subita, imprevizibila, acel tip de schimbare dupa care ceva nu va mai fi la fel!. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 10 IANUARIE. Leii se simt extraordinar, Balantele au parte doar de bucurii

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 10 IANUARIE 2020. Astazi are loc eclipsa de Luna plina in Rac care este legata de eclipsa solara in Capricorn ce a avut loc de Craciun si care sunt parte din lantul de eclipse ce se intampla pe axa Rac-Capricorn inca din iulie 2018 incoace si vor continua pana in iulie 2020 cand Nodurile Lunare punctele matematice de pe traiectoria Lunii ce guverneaza eclipsele vor parasi aceste zodii gazda.

HOROSCOP 11 IANUARIE. Taurii sunt creativi, Varsatorii se simt aventurosi

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 11 IANUARIE 2020; dupa eclipsa de Luna plina in Rac de ieri, cel mai puternic weekend al anului continua cu urmatorul eveniment astral din cele trei mari : Uranus iese din stationarea retrograda in care se afla din august 2019. Uranus inseamna schimbare.

LIDERUL SUA, DONALD TRUMP: Fortele americane sunt pregatite pentru orice!

Se pare ca Iranul da inapoi - un lucru bun pentru intreaga lume Fortele americane sunt pregatite pentru orice, insa se pare ca Iranul da inapoi, ceea ce este un lucru bun pentru intreaga lume, a declarat ieri, presedintele SUA, Donald Trump, dupa ce, in noaptea de marti spre miercuri, Iranul a atacat cu rachete unele baze americane din Irak.

HOROSCOP DRAGOSTE 9 IANUARIE. Varsatorii cauta solutii in cuplu, Berbecii invata sa comunice

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 9 IANUARIE 2020. Suntem cu doar o zi distanta de eclipsa de Luna plina in Rac si deja exista o presiune specifica in atmosfera pentru acest eveniment.

HOROSCOP DRAGOSTE 8 IANUARIE. Balantele trebuie sa rezolve lucruri in relatie, Gemenii trebuie sa vorbeasca mai mult cu partnerii

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 8 IANUARIE 2020. Astazi are loc un sextil norocos, Mercur si Neptun, iar Marele Benefic Jupiter are ceva de spus in combinatie cu Nodul Sud lunar. Jupiter ne pune atentia spre visele si idealurile noastre, spre ambitii poate demult uitate. Ne intoarcem privirea sa vedem ce a mai ramas din ele.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 10 ianuarie. Fecioarele sunt corecte, Capricornii au nevoie de libertate

Iata pentru VINERI 10 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP rune 10 ianuarie. Leii sunt vulnerabili in fata unor atacuri, Taurii nu trebuie sa-si asume riscuri

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 10 IANUARIE 2020.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 11 ianuarie. Scorpionii au credinta, Pestii gasesc compasiune

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 11 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 ianuarie. Berbecii trebuie sa actioneze cu curaj, Racii trebuie sa-si gaseasca raspunsurile

Iata pentru SAMBATA 11 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP 11 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Leii ajung in centrul atentiei, Sagetatorii se distreaza departe de casa

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat, sambata, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 11 ianuarie. Pragmatismul este cuvantul zilei. Ne ocupam de treburile noastre, suntem foarte harnici, mai ales in prima jumatate a zilei, dupa-amiaza urmeaza distractia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )