Libnet.ro
UNICEF

05:00

HOROSCOP DRAGOSTE 16 OCTOMBRIE. Varsatorii au tensiuni in viata de cuplu, Leii o duc excelent

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 16 OCTOMBRIE. Varsatorii au tensiuni in viata de cuplu, Leii o duc excelent

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 16 OCTOMBRIE 2019. Luna este in Taur si ne da o portie de respiro dupa ultimele evenimente astrale de intensitate ridicata. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 15 OCTOMBRIE. Leii au nevoie de echilibru in viata de cuplu, Scorpionii incearca sa depaseasca orice obstacol

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 15 OCTOMBRIE 2019. Mercur isi da mana astazi cu Saturn si Neptun, ajutandu-te sa gasesti exact cuvintele magice de care ai.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 OCTOMBRIE. Racii trebuie sa aiba grija de partener, Scorpionii au nevoie de o iesire romantica

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 14 OCTOMBRIE 2019. Dupa noaptea Lunii pline in Berbec de octombrie, astazi exista o energie ce poate duce la lupte de putere din prici.

HOROSCOP DRAGOSTE 13 OCTOMBRIE. Berbecii sunt creativi, Capricornii fac gesturi de iubire

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 13 OCTOMBRIE 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 16 octombrie. Berbecii trebuie sa creada intr-un plan divin, pentru Raci totul este posibil

Iata pentru MIERCURI 16 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP 16 OCTOMBRIE. Fecioarele au idei noi, Taurii petrec timp in familie

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 16 OCTOMBRIE 2019; Luna este in Taur si ne da o portie de respiro dupa ultimele evenimente astrale de intensitate ridicata. Preocupa-te de mediul tau.

HOROSCOP 16 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele au realizari. Berbecii pot castiga bani

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 16 octombrie. Pragmatism si azi cu Luna in Taur. Unii mai norocosi castiga bani. Berbec - au toate sansele sa ia decizii.

Curs valutar BNR miercuri, 16 octombrie. Iata cotatiile de azi!

Banca Nationala a Romaniei indica azi, 16 octombrie, un nou curs valutar! Iata evolutia cotatiilor din lunile precedente, evolutia Indicelui ROBOR si cat are azi Dolarul, Euro, Francul elvetian si Lira sterlina! Curs valutar BNR pentru miercuri, 16 octombrie Banca Nationala a Romaniei pune la dispozitie romanilor un nou curs valutar. Azi, in jurul orelor .

Dunarea intalneste miercuri, 16 octombrie, de la ora 15.00, Concordia Chiajna

Miercuri, 16 octombrie, au loc meciurile din cadrul etapei a 12-a din Liga a 2-a, Casa Pariurilor. La Chiajna, incepand cu ora 15. 00, se vor afla fata in fata Concordia si Dunarea Calarasi, echipe aflate in acest moment pe locurile 11, respectiv 14, scrie arenamedia. ro.

CALENDAR ORTODOX 16 OCTOMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Mucenic Longhin Sutasul a facut parte din armata condusa de Pontiu Pilat. El a fost cel care a avut in comanda paza Crucii la Rastignirea Domnului si paza Sfantului.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 14-20 octombrie. Berbecii se simt excelent, Varsatorii pot obtine orice de la persoana iubita

Iata horoscopul saptamanal 14-20 octombrie 2019. Cosmosul este bland cu noi in aceasta saptamana. Soarele si Marte, planeta actiunii si impulsurilor, sunt in armonioasa Balanta. Mercur, planeta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )