Libnet.ro
UNICEF

09:30

HOROSCOP DRAGOSTE 17 IANUARIE. Leii petrec timp cu persoana iubita, Capricornii trebuie sa comunice cu partenerul

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 17 IANUARIE. Leii petrec timp cu persoana iubita, Capricornii trebuie sa comunice cu partenerul

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 17 IANUARIE 2020. Mercur e in sextil azi cu Chiron, vindecatorul ranilor, si avem oportunitatea sa traim unele constientizari adanci si pline de semnificatie. Conversatii cu sens si vindecatoare pot avea loc. Poate ca este exact ce avem nevoie dupa ultimele luni care ne-au supus la atatea provocari. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 16 IANUARIE. Leii trebuie sa renunte la incapatanare, Varsatorii iau decizii importante

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 16 IANUARIE 2020. Astazi este ziua in care Mercur, planeta gandirii si comunicarii, intra in Varsator pentru urmatoarele saptamani, deci vine timpul pentru o abordare mult mai intelectuala. Conectarea cu oamenii aflati pe aceeasi lungime de unda cu tine este cheia acestui tranzit, deci nu ezita.

HOROSCOP DRAGOSTE 15 IANUARIE. Sagetatorii trebuie sa petreaca mai mult timp cu partenerul, Gemenii se apropie de persoana iubita

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, miercuri 15 ianuarie 2020. Luna este in Fecioara azi si ai in fata o noua zi plina si productiva de care e bine sa profiti. Urmeaza un aspect astral bun pe care il asteptam cu nerabdare sextilul dintre Venus, planeta iubirii proaspat instalata in Pesti si imprevizibilul Uranus, proaspat iesit din retrograd in Taur. Se lasa cu surprize placute in amor ! Pe seara, Luna intra in Balanta, deci relatiile devin prioritate absoluta aici.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 IANUARIE. Gemenii sunt incarcati de energie, Balantele trebuie sa isi asume greselile

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 14 ianuarie 2020. Venus, planeta iubirii, este deja de ieri in Pesti, inotand intr-o lume visatoare si romantica, intr-o lume a viselor ce se pot implini daca stim sa visam frumos si cu speranta si vine sa ne schimbe energia in relatii.

HOROSCOP 17 ianuarie. Leii sunt mai sensibili decat in mod normal

HOROSCOP pentru vineri, 17 ianuarie.

HOROSCOP rune 17 ianuarie. Racii trebuie sa se canalizeze pe lumina de dincolo de nori, Balantele sunt fertile

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 17 IANUARIE 2020.

HOROSCOP 17 ianuarie cu Camelia Patrscanu. Berbecii au o zi complicata. Pestii au parte de tensiuni

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 ianuarie. Sunt probleme privind relatiile, echitatea si echilibrul, care este intre noi si altii, mai ales dreptate si adevar.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 17 ianuarie. Fecioarele trebuie sa aleaga iubirea, Scorpionii sunt plini de gratie

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 17 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 ianuarie. Berbecii scapa de blocaje, Capricornii trebuie sa fie autentici

Iata pentru VINERI 17 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP 17 IANUARIE. Gemenii primesc telefoane importante, Balantele obtin ceea ce isi doresc

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 17 IANUARIE 2020; Luna este in Balanta azi si lucrurile se linistesc incet incet, mai ales ca toate planetele sunt in miscare directa, nu avem niciun retrograd pana pe 17 februarie cand Mercur ne va onora cu primul sau tranzit retrograd al anului.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IANUARIE 2020 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IANUARIE 2020 pentru Zodia Berbec -Nu poti colabora eficient cu persoanele bosumflate si reticente la orice propunere, ca atare primul pas e sa-ti alegi cu mai multa grija.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )