Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP DRAGOSTE 18 MARTIE. Balantele isi clarifica lucrurile in relatie, Gemenii gasesc armonia in cuplu

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 18 MARTIE. Balantele isi clarifica lucrurile in relatie, Gemenii gasesc armonia in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 18 MARTIE 2020. Luna este in Capricorn si continua sa iti arate sprijinul. Conjunctia sa cu Marte si Jupiter, apoi cu Pluto iti da si mai multa putere. Toate armele sunt de partea ta. Ai tot ce-ti trebuie, acum trebuie sa si faci ceea ce trebuie. Nimic nu te poate opri sa obtii ceea ce-ti doresti cu adevarat!. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 17 MARTIE. Gemenii petrec o zi minunata, Varsatorii sunt intr-o faza pozitiva

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 17 MARTIE 2020. Luna este in Capricorn si anunta o zi destul de placuta. Singura ei solicitare in agenda este intalnirea cu Venus in Taur. Cu Luna si cu Venus, suntem cu relatiile pe o baza solida si ni se creeaza context fertil pentru dragoste si bani.

HOROSCOP DRAGOSTE 15 MARTIE. Pestii se accepta asa cum sunt, Gemenii deschid o noua usa in viata lor

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 15 martie 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

HOROSCOP rune 18 martie. Berbecii sunt plini de energie, Varsatorii se bucura de puterea lor interioara

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 18 MARTIE 2020.

HOROSCOP tarot 18 martie. Taurii au o zi magica, Racii au nevoie de stabilitate

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

HOROSCOP 18 MARTIE. Gemenii se simt provocati emotional, Sagetatorii trebuie sa fie atenti sa nu se lase pacaliti

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 18 MARTIE 2020 ; responsabilitatea este cuvantul de ordine al zilei pentru ca Luna se alatura planetelor deja prezente in ambitiosul Capricorn. Daca ne mentinem determinarea in inimi si ne recunoastem nevoia de a face lucrurile bine, trecand la treaba serioasa, vom excela fiecare in ce are de facut. Totusi, pe seara energia se schimba.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 18 martie. Gemenii au parte de binecuvantari, Racii trebuie sa fie atenti la lucruri marunte

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 18 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 18 martie. Taurii trebuie sa fie atenti la sanatate, Leii se hotarasc sa aleaga fericirea

Iata pentru MIERCURI 18 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

Curs valutar BNR, 18 martie 2020. Care sunt cotatiile de azi

BNR va emite noul curs valutar miercuri, 18 martie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR miercuri, 18 martie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii miercuri, 18 martie 2020. Data .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 18 martie. Oscilatii mari de temperaturi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru miercuri, 18 martie. Acestia anunta oscilatii destul de mari de temperaturi pentru azi. Care sunt maximele si minimele pentru tot teritoriul Romaniei? Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 18 martie Meteorologii anunta ca miercuri, 18 martie, vom avea parte de o crestere brusca .

VIDEO Ministerul Mediului a descoperit sursa poluarii din Bucuresti, pentru perioada 17-18 martie: arderi ilegale de deseuri

Ministerul Mediului a descoperit sursa poluarii din Bucuresti, in perioada 17-18 martie: arderi ilegale de deseuri in zona Sintesti-Vidra din judetul Ilfov. Potrivit constatarilor facute de Garda de Mediu, cativa cetateni ardeau pe o proprietate privata gunoiul descarcat din duba si cabluri electrice, fiind degajat fum negru intens. Din primele cercetari reiese ca este vorba despre aceleasi persoane surprinse ca ardeau cantitati semnificative deseuri din anvelope si cabluri electrice, in urma controlului din perioada 02-08 martie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )