Libnet.ro
UNICEF

13:30

HOROSCOP DRAGOSTE 22 FEBRUARIE. Fecioarele sunt confuze in viata de cuplu, Scorpionii au doar de castigat

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 22 FEBRUARIE. Fecioarele sunt confuze in viata de cuplu, Scorpionii au doar de castigat

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi SAMBATA 22 FEBRUARIE 2020. Soarele este intr-un sextil frumos cu Uranus cel rebel, chiar cu o zi inainte de Luna Noua, facand acest weekend unul sociabil, eliberator si bun pentru iubire. Luna e in Varsator azi si ne da o stare de libertate. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 21 FEBRUARIE. Gemenii au parte de o intalnire memorabila, Varsatorii au o discutie constructiva cu partenerul de viata

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi VINERI 21 FEBRUARIE 2020. Incepe weekendul ce gazduieste prima Luna Noua din sezonul Pesti si totodata ultima Luna Noua din anul astrologic ce a inceput in 20 martie 2019 o data cu intrarea Soarelui in Berbec, prima zodie din cele 12.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 22 februarie. Berbecii sunt optimisti, Scorpionii primesc binecuvantari

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 22 FEBRUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 FEBRUARIE. Scorpionii au o zi excelenta sa-si rezolve problemele din cuplu, Gemenii trebuie sa-si imbunatateasca relatia

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi JOI 20 FEBRUARIE 2020. Astazi are loc un aspect astral minunat, sextilul dintre norocosul Jupiter in Capricorn si Neptun in Pesti, setand o tendinta frumoasa, incantatoare si plina de semnificatie ce ne va colora tot anul 2020.

HOROSCOP DRAGOSTE 19 FEBRUARIE. Leii trebuie sa-si schimbe comportamentul, Pestii nu au tocmai o relatie roz

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020. soarele intra in cea de-a 12 a zodie si ultima, locul unde atingem nivelul cel mai inalt de spiritualitate si imaginatie, in Pesti, unde suntem cei mai romantici si unde ne pregatim sa inchidem socotelile cu iarna.

HOROSCOP tarot 22 februarie. Berbecii au de facut alegeri, Fecioarele iau masurile corecte

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet.

HOROSCOP rune 22 februarie. Racii fac schimbari importante, Varsatorii trebuie sa-si rezolve singuri problemele

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 22 FEBRUARIE 2020.

HOROSCOP tarot 21 februarie. Taurii sunt protejati, Leii sunt pregatiti sa infrunte provocarile

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

HOROSCOP tarot 20 februarie. Varsatorii sunt plini de autoritate, Taurii trebuie sa se bucure de aceasta zi

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 22 februarie. Taurii trebuie sa se intoarca catre rugaciune, Racii asteapta un miracol

Iata pentru SAMBATA 22 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Gemenii trebuie sa-si respecte valoarea muncii, Varsatorii au o zi benefica

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 22 FEBRUARIE 2020; Soarele este intr-un sextil frumos cu Uranus cel rebel, chiar cu o zi inainte de Luna Noua, facand acest weekend unul sociabil, eliberator si bun pentru iubire. Luna e in Varsator azi si ne da o stare de libertate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )