Libnet.ro
UNICEF

07:46

HOROSCOP DRAGOSTE 29 AUGUST. Leii trebuie sa inceteze sa mai puna presiune pe jumatatile lor, Taurii isi rezolva problemele din cuplu

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 29 AUGUST. Leii trebuie sa inceteze sa mai puna presiune pe jumatatile lor, Taurii isi rezolva problemele din cuplu

Iata horoscopul dragostei pentru azi JOI 29 AUGUST 2019. De azi, si planeta Mercur se alatura lui Venus, Marte si Soarelui instalati confortabil in zodia de pamant Fecioara. Planeta. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 28 AUGUST. Varsatorii trebuie sa repare greselile din trecut, Gemenii sunt plini de resentimente

Iata horoscopul dragostei pentru azi MIERCURI 28 AUGUST 2019. Uranus, planeta rebela, imprevizibila si aducatoare de schimbari subite, face trigon cu planetele ce se afla instalate in.

HOROSCOP DRAGOSTE 26 AUGUST. Racii petrec timp excelent cu persoana iubita, Berbecii trebuie sa fie pozitivi

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 26 august 2019. Saptamana incepe bine si avem motive sa fim optimisti pentru ce ne aduce finalul acestei veri. Astazi are loc un minunat.

HOROSCOP DRAGOSTE 27 AUGUST. Gemenii se relaxeaza alaturi de persoana iubita, Varsatorii trebuie sa fie diplomati in relatie

Iata horoscopul dragostei pentru azi MARTI 27 AUGUST 2019. Marte, razboinicul, focosul si impulsivul, se pregateste sa fie urmatoarea planeta ce este in trigon maine cu Uranus cel.

Ce mare sarbatoare este pe 29 august in calendarul crestin ortodox. Ce nu trebuie sa faci astazi sub nicio forma

O mare sarbatoare crestina are loc astazi, 29 august! Crestinii trebuie sa nu faca anumite lucruri, daca vor sa respecte cu strictete datinile si crucea rosie din calendarul crestin ortodox care semnifica importanta acestei zile. Ce este interzis sa faci astazi si cum se numeste sarbatoarea tinuta de majoritatea romanilor? Ce sarbatoare este praznuita pe .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 29 august. Gemenii sunt sfatuiti sa iasa la plimbare, Fecioarele trebuie sa fie sincere cu ele insele

Iata pentru JOI 29 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 29 AUGUST. Succes major pentru una dintre zodii! A venit si timpul ei!

Horoscop 29 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 29 august Berbec Esti un ascultator bun, iar cei din jurul tau vor aprecia asta. De asemenea, aceasta calitate se va dovedi.

HOROSCOP 29 august, cu Camelia Patrascanu. Zodia care face impresie buna celor din jur

HOROSCOP 29 august. Camelia Patrascanu a prezentat joi dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 29august. E o zi in care astrele ne-au rezervatimaginatie si.

HOROSCOP 29 AUGUST. Scorpionii sunt sociabili, Capricornii se pun pe invatat

Iata horoscopul zilei de azi JOI 29 AUGUST 2019; de azi, si planeta Mercur se alatura lui Venus, Marte si Soarelui instalati confortabil in zodia de pamant Fecioara. Planeta gandirii si.

Curs valutar BNR miecuri, 29 august. Ce se intampla cu euro

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs pentru ziua de joi, 29 august. Noile cotatii pot fi consultate pe site-ul oficial BNR, dar si aici, in jurul orelor 13:00. Poti citi mai jos cifrele trecute si variatiile pozitive si negative ale monedelor de circulatie. De asemenea, poti vedea si o paralela dintre cursul .

CURS VALUTAR 29 august. Cat costa un euro

CURS BNR 29 august. Banca Nationala a Romaniei a afisat, joi, un curs de 4,7277 lei, mai putin cu 0,28 de bani -0,06%) fata de cotatia de 4,7305 lei pentru un euro, stabilita cu o zi in urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )