Libnet.ro
UNICEF

23:45

HOROSCOP DRAGOSTE 29 IUNIE. Gemenii sunt plini de energie, Berbecii renasc ca pasarea Phoenix

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 29 IUNIE. Gemenii sunt plini de energie, Berbecii renasc ca pasarea Phoenix

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 29 iunie 2019. Ultimele zile ale lunii iunie ni le petrecem sub Luna in senzualul si linistitul Taur. Ce atmosfera astrala necesara. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 27 IUNIE. Gemenii sunt stresati, Taurii sunt plini de sarm

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, JOI 27 iunie 2019. O zi importanta in astrologie. Mercur intra in Leu, iar Soarele aflat in Rac face sextil cu rebelul si imprevizibul Uranus.

HOROSCOP DRAGOSTE 28 IUNIE. Gemenii au parte de romantism in doi, Taurii trebuie sa-si exprime sentimentele

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 28 iunie 2019. Incepe ultimul weekend din luna iunie. Ai profitat de oportunitile sezonului cald? Ai iesit la plimbare, ai iubit sub cerul.

HOROSCOP DRAGOSTE 26 IUNIE. Gemenii au tensiuni in relatie, Berbecii trebuie sa comunice

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, MIERCURI 26 iunie 2019. Luna este si azi in curajosul Berbec, deci nu e zi pentru ezitari. Cine ezita, pierde. Nu te mai.

HOROSCOP 29 IUNIE. Berbecii sunt visatori, Gemenii sunt comozi

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 29 IUNIE 2019; ultimele zile ale lunii iunie ni le petrecem sub Luna in senzualul si linistitul Taur. Ce atmosfera astrala necesara inainte de eclipsa de Soare din.

HOROSCOP 30 IUNIE. Fecioarele sunt motivate de o pasiune noua, Gemenii trebuie sa se gandeasca bine inainte de a lua o decizie

Berbec. Sunt momente cand cel mai bine e sa ramai in umbra si sa nu atragi prea mult atentia asupra ta, pentru ca unii abia asteapta sa se lege de cel mai mic motiv ca sa te critice sau.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 29 iunie. Berbecii trebuie sa aiba incredere in sentimentele lor, Taurii sunt protejati

Iata pentru SAMBATA 29 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

CALENDAR ORTODOX 29 IUNIE. Ce sarbatoare mare este astazi pentru crestinii ortodocsi

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti pe 29 iunie, dupa o perioada de post, care variaza ca durata, in functie de data Sfintelor Pastilor.

Superstitii de Sf. Petru si Pavel, ziua cand femeilor le este interzis sa manance mere. De ce nu canta cucul pe 29 iunie

Considerati discipolii lui Iisus care au contribuit cel mai mult la raspandirea crestinismului in lume, cei doi apostoli, Petru si Pavel, sunt sarbatoriti impreuna pe 29 iunie pentru ca au murit in aceeasi zi, in anul 67, in timpul prigoanei crestine declansate de imparatul roman Nero.

Finala Bravo, ai Stil, 29 iunie 2019, LIVE stream. Catalin Botezatu si Raluca Badulescu, mai duri ca niciodata

Marea finala Bravo, ai Stil va transmisa de postul de televiziune Kanal D, sambata, 29 iunie 2019, de la ora 22:00 si poate fi urmarita si online in format live stream. Catalin Botezatu si Raluca Badulescu vor fi mai duri ca niciodata, iar cele 4 finaliste, Irina, Nadina, Corina, Elena, vor trebui sa dea tot .

Prognoza meteo pentru sambata, 29 iunie. Veste neasteptata de la meteorologi

Sambata, 29 iunie, vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza si seara in est, sud-est si la munte, dar numai izolat vor fi ploi de scurta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3322 seconds )