Libnet.ro
UNICEF

18:30

Horoscop DRAGOSTE pentru saptamana 6-12 ianuarie 2020. Acum ori niciodata pentru Capricorni!

Antena3 Antena3,
Horoscop DRAGOSTE pentru saptamana 6-12 ianuarie 2020. Acum ori niciodata pentru Capricorni!

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 6-12 ianuarie 2020. Urmeaza o saptamana bogata in evenimente astrale. Luna plina in Rac si eclipsa lunara, Uranus iese din retrograd. Sa nu uitam de celebra conjunctie dintre doi mari grei indepartati Saturn-Pluto 2020. Esti pregatit? Exista o presiune astrala care transmite: acum ori niciodata! Este timpul sa dam startul cu adevarat pentru acest an. continuă pe Antena3

HOROSCOP RUNE pentru sambata 4 IANUARIE 2020. Berbecii trebuie sa aiba rabdare

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria, regina ingerilor, pentru BALANTE, 6 IANUARIE 2020

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 6 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesaj de la Fecioara Maria pentru zodii 3 ianuarie 2020. Berbecii au nevoie de ghidare, Gemenii au probleme in viata de acasa

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 3 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 6 IANUARIE 2020. Atmosfera romantica pentru PESTI si FECIOARE

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 6 IANUARIE 2020. incepe o saptamana cu totul speciala si intensa cu Luna plina, cu eclipsa de luna, cu Uranus cel rebel care iese din retrograd si cu o importanta conjunctie intre doi grei Saturn si Pluto. Intre timp, inceputul saptamanii este mai usurel, Luna este inca in Taur, Soarele in Capricorn dar visatorul Neptun este in mijloc intre ele. In ciuda faptului ca Taurul ne face sa fim cu picioarele bine infipte in pamant si realisti, Neptun creaza o atmosfera romantica inca de la inceputul saptamanii, fiind in sextil cu Soarele. Si asta este un lucru bun.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SAMBATA 4 IANUARIE 2020. Varsatorii trebuie sa isi adune gandurile

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 4 IANUARIE 2020. Dupa ce, ieri, Marte s-a mutat in Sagetator, unde va ramane pana pe 16 feburarie, astazi Luna se muta din Berbec in linistitul Taur. Ai timp sa iti mai tragi si sufletul si sa te ne calmezi dupa agitatia Sarbatorilor, dar si a evenimentelor astrale. E bine! Aduna-ti gandurile! Limpezeste-ti mintea! Bucura-te de weekend pentru ca urmeaza saptamana foarte ocupata si plina de luni incolo! .

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, DUMINICA 5 IANUARIE 2020. Mesaj NOU pentru LEI

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 5 IANUARIE 2020. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

HOROSCOP Arhanghelul Mihail pentru 6 IANUARIE 2020. Taurii sunt ajutati sa isi rezolve problemele ce tin de control

Iata pentru LUNI 6 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 4 IANUARIE 2020. Iubirea pe care ai impartasit-o este eterna, indiferent de situatie

Iata pentru SAMBATA 4 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP zilnic 3 ianuarie 2020. Berbecii sunt pusi pe flirt, Gemenii isi irosesc energiile

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 3 IANUARIE 2020. astazi este ziua in care Marte, planeta rosie a energiei, actiunii, impulsului intra in Sagetator dupa sase saptamani de stat in enigmaticul Scorpion. Marte ne va creste dorinta de a calatori, de a explorapoate iarba e mai verde mai incolo dar nu vei sti pana cand nu te vei duce sa vezi.

Horoscopul saptamanii 5 - 11 ianuarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. Urmeaza o saptamana pe care nimeni nu o va uita prea curand

AstrologulMariana Cojocarua prezentat previziunile astrale pentruinceputul lui ianuarie. Urmeaza osaptamana pe care nimeni nu o va uita prea curand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )