Libnet.ro
UNICEF

08:30

Horoscop eveniment: Cea mai mare Super Luna plina a anului 19 februarie 2019. Care e adevaratul impact pe care il are asupra fiecarei zodii ?

Antena3 Antena3,
Horoscop eveniment: Cea mai mare Super Luna plina a anului 19 februarie 2019. Care e adevaratul impact pe care il are asupra fiecarei zodii ?

Super Luna februarie 2019. In fiecare luna, Luna trece prin ciclul sau de 28 zile care include 4 faze diferite. Cele doua faze la care suntem cu totii atenti sunt cele care ne influenteaza cel mai mult vietile : Luna. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiidirect afectate de Super Luna din 19 februarie

Super Luna din 19 februarie se va vedea pe cer cea mai mare si cea mai frumoasa din tot anul. Dar astrologii se tem mai mult de efectele ei asupra zodiilor, si iata care sunt cele mai afectate.

HOROSCOP 19 februarie - Horoscopul zilei pentru marti! Super Luna plina in Fecioara si Soarele mutat in Pesti! O super zi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 19 FEBRUARIE 2019; rar a mai condensat Cosmosul asa de multa actiune planetara in 24 de ore, dar exact asta se intampla in aceste zile. Ieri, Chiron, astrul ce orbiteaza.

Horoscopul zilei pentru MARTI 19 FEBRUARIE. Super Luna plina in Fecioara si Soarele mutat in Pesti! O super zi!

Rar a mai condensat Cosmosul asa de multa actiune planetara in 24 de ore, dar exact asta se intampla in aceste zile. Ieri, Chiron, astrul ce orbiteaza intre Saturn si Uranus, cu traiectorie neregulata in jurul Soarelui.

Invitatie inedita la turism pe cea mai mare platforma siderurgica din Romania. Ce spera sefii combinatului de la Galati sa obtina prin acest demers

Evenimentul ReDescopera Combinatul Siderurgic este organizat pe 16 martie 2019, pe baza de inscriere prealabila. Termenul limita de inscriere este 6 martie. Chiar daca pare un program turistic, scopul este cat se poate de pragmatic: atragerea de noi angajati pentru platforma siderurgica.

HOROSCOP. Luna Plina in Fecioara 2019: Zodiile care vor avea cea mai buna perioada! in sfarsit e momentul lor

Luna Plina in Fecioara are loc pe 19 februarie si aduce lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR- Esti gata sa celebrezi toate lucrurile bune care ti se intampla. Profita la maximum.

Fenomen unic in 2019. Super Luna de Zapada va fi vizibila in aceasta noapte in Romania

Super Luna de Zapada va fi vizibila in noaptea de 18 spre 19 februarie. Termenul de Luna Zapezii este denumirea oferita de anumite triburi indignene celui de-al doilea fenomen de Luna plina din iarna, e.

HOROSCOP saptamana 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie si e o data la 50 ani!

Iata horoscopul saptamanal 18-24 februarie 2019 ; vin cele mai importante evenimente astrale ale lunii februarie, cele ce vor schimba total energia si vibratia activa a tuturor. De departe, cel mai mare.

Curs BNR: Euro se apropie de 4,75 lei. Aurul, la cea mai ridicata valoare din iulie 2016

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, o noua crestere pentru moneda europeana de 0,17% fata de nivelul atins luni. Aurul a urcat pana la cel mai mare nivel din iulie 2016 pana in prezent.

Alarmant! Acesta este cel mai mare inamic al sanatatii inimii

Supararea, tristetea dar mai ales un nivel ridicat de stres in organism afecteaza in mod negativ intre organismul. Specialistii sustin insa ca cea mai afectata este inima, explicati fiind aceea ca.

GERMANIA: Va urma cea mai dificila parte a negocierilor comerciale dintre UE si SUA

Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, a avertizat astazi ca va urma cea mai dificila parte a negocierilor comerciale dintre Europa si Statele Unite, iar discutiile se vor concentra pe reducerea tarifelor aplicate bunurilor industriale, pentru a creste sansele unui acord, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )