Libnet.ro
UNICEF

09:15

HOROSCOP IANUARIE 2020. Gemenii isi indreapta mintea si inima catre viziuni si idealuri inaltatoare

Antena3 Antena3,
HOROSCOP IANUARIE 2020. Gemenii isi indreapta mintea si inima catre viziuni si idealuri inaltatoare

In horoscopul Gemenilor din luna ianuarie 2020 se evidentiaza fortificarea parteneriatelor de tot felul, o orientare spirituala a existentei, o activitate sociala de bun augur, sansa sa te deschizi unei perspective foarte largi despre lume, o viata amoroasa calauzita de seriozitate, si una profesionala bogata in oportunitati. continuă pe Antena3

HOROSCOP IANUARIE 2020. Taurii se aliaza cu altii pentru a-si realiza telurile

Horoscopul Taurului din luna ianuarie 2020 aduce in prim plan initierea unei metamorfoze esentiale, necesitatea de a-ti ajusta modul cum esti vazut, apreciat de ceilalti, integrarea fericita printre amici, ce nu exclude despartirea de unii nocivi, o viata sentimentala bazata pe comuniunea de idealuri, si una profesionala favorizata de comunicare.

Horoscop 4 IANUARIE 2020. Luna in Taur activeaza simturile. Gemenii trebuie sa fie receptivi la propriile nevoi

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 4 IANUARIE 2020; dupa ce ieri Marte s-a mutat in Sagetator pana pe 16 feburarie, astazi Luna se muta din Berbec in linistitul Taur si primim astfel timp sa ne mai tragem sufletul si sa ne calmam dupa agitatia sarbatorilor dar si a evenimentelor astrale. E bine. Sa ne adunam gandurile. Sa ne clarificam mintea. Sa ne bucuram de weekend pentru ca ne asteapta o saptamana foarte ocupata si plina de luni incolo.

HOROSCOP. Mesaj de la Fecioara Maria pentru zodii 3 ianuarie 2020. Berbecii au nevoie de ghidare, Gemenii au probleme in viata de acasa

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 3 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP zilnic 3 ianuarie 2020. Berbecii sunt pusi pe flirt, Gemenii isi irosesc energiile

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 3 IANUARIE 2020. astazi este ziua in care Marte, planeta rosie a energiei, actiunii, impulsului intra in Sagetator dupa sase saptamani de stat in enigmaticul Scorpion. Marte ne va creste dorinta de a calatori, de a explorapoate iarba e mai verde mai incolo dar nu vei sti pana cand nu te vei duce sa vezi.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SAMBATA 4 IANUARIE 2020. Varsatorii trebuie sa isi adune gandurile

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 4 IANUARIE 2020. Dupa ce, ieri, Marte s-a mutat in Sagetator, unde va ramane pana pe 16 feburarie, astazi Luna se muta din Berbec in linistitul Taur. Ai timp sa iti mai tragi si sufletul si sa te ne calmezi dupa agitatia Sarbatorilor, dar si a evenimentelor astrale. E bine! Aduna-ti gandurile! Limpezeste-ti mintea! Bucura-te de weekend pentru ca urmeaza saptamana foarte ocupata si plina de luni incolo! .

HOROSCOP pentru 3 ianuarie 2020. Berbecii sunt pusi pe distractie, Gemenii au neintelegeri in familie

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 3 IANUARIE 2020; astazi este ziua in care Marte, planeta rosie a energiei, actiunii, impulsului intra in Sagetator dupa sase saptamani de stat in enigmaticul Scorpion. Marte ne va creste dorinta de a calatori, de a explorapoate iarba e mai verde mai incolo dar nu vei sti pana cand nu te vei duce sa vezi. E placut sa putem sa ne desfacem aripile putin si sa ne bucuram de spiritul de aventura.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria, regina ingerilor, pentru BALANTE, 6 IANUARIE 2020

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 6 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP de la Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru 4 IANUARIE 2020. Schimbare importanta pentru BERBECII necasatoriti

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 4 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP Arhanghelul Mihail pentru 6 IANUARIE 2020. Taurii sunt ajutati sa isi rezolve problemele ce tin de control

Iata pentru LUNI 6 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP CHINEZESC saptamana 6-12 IANUARIE 2020. Weekendul va fi obositor dar productiv pentru Tigru

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 6-12 IANUARIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )