Libnet.ro
UNICEF

29 Apr.

HOROSCOP. Ce inseamna pentru tine Luna Plina de Zapada din 2019. Sunt afectate toate zodiile

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Ce inseamna pentru tine Luna Plina de Zapada din 2019. Sunt afectate toate zodiile

Fiecare Luna Plina are o semnificatie aparte, insa aceasta Luna Plina de Zapada din 2019 iti va hrani mintea, trupul si starea generala. Pe langa numele unic al acestei perioada, Luna Plina. continuă pe Antena3

HOROSCOP TAROT pentru perioada 12-17 februarie. Berbecii au parte de fericire, Gemenii au succes la bani

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

Vesti proaste pentru romani. Preturile alimentelor cresc din ce in ce mai mult. Cele mai mari scumpiri sunt la legume

Vesti proaste pentru romani. Preturile alimentelor cresc din ce in ce mai mult, iar in ultima luna cele mai mari scumpiri au fost la legume. Asta in conditiile in care Banca Nationala a spus ca in 2.

Ce se intampla daca cineva aprinde o lumanare invers pentru tine. Este mai rau decat iti imaginezi!

Oamenii sunt atrasi de lucruri care provin din sfera magiei sau a superstitiei. in acest mod, in randul multor crestini isi fac aparitia cateva practici care dauneaza sanatatii.

Sectia (speciala) pentru Investigarea Magistratilor, arma letala din mainile puterii politice

Principalul candidat pentru functia de procuror-sef al Parchetului European, Laura Codruta Kovesi, trebuie sa se prezinte, astazi, in fata procurorilor din cadrul Sectiei de Investigare a Magistratilor. Exact in ziua in care, fostul procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie trebuia sa fie la Bruxelles pentru a-si sustine candidatura la sefia Parchetului European, Kovesi trebuie sa raspunda acuzatiilor facute de un inculpat - Sebastian Ghita - care a ales sa fuga de raspunderea penala pentru faptele de care este acuzat si sa obtina azil politic in Serbia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 29 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )