Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP 8 iulie 2019. Berbecii trebuie sa fie tandri in cuplu, Gemenii renunta la tacere

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 8 iulie 2019. Berbecii trebuie sa fie tandri in cuplu, Gemenii renunta la tacere

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, LUNI 8 IULIE 2019. Evenimente astrale importante au loc si in aceasta saptamana, inca de la inceputul ei. Mercur, aflat in stationare retrograda in Leu, face. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii: vineri 5 iulie 2019. Berbecii trebuie sa aiba rabdare, Taurii primesc abundenta

Iata pentru VINERI 5 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Mercur retrograd pentru iulie 2019. Berbecii trebuie sa evite sa fie impulsivi, Gemenii trec printr-o stare de disconfort

Restul lunii iulie se anunta extrem de complicata pentru mai multe zodii HOROSCOP BERBEC Acest Mercur retrograd are loc in zona creativitatii tale si exprimarii de sine si este timpul sa te muti in.

HOROSCOP 5 iulie 2019. Berbecii primesc mai multa dragoste, Taurii profita de o zi buna

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 5 IULIE 2019. Au fost foarte intense zilele de pana acum din aceasta saptamana si nu pentru ca tranzitele astrale au efect negativ nicio planeta nu ne face.

HOROSCOP 8 iulie 2019. Berbecii sunt cu increderea la cote inalte, Gemenii renunta la pesimism

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 8 IULIE 2019. Mercur, aflat in stationare retrograda in Leu, face conjunctie cu Marte, aflat in Leu, si anunta cateva drame la orizont. Eclipsele verii au si.

HOROSCOP 5 iulie 2019. Berbecii nu pot explica usor o serie de evenimente, Gemenii se pregatesc de vesti bune

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 5 IULIE 2019; au fost foarte intense zilele de pana acum din aceasta saptamana si nu pentru ca tranzitele astrale au efect negativ nicio planeta nu are efect rau asupra.

HOROSCOP rune pentru saptamana 8 - 14 iulie 2019. Berbecii trec prin situatii delicate, Gemenii trebuie sa puna capat unei relatii

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 8-14 IULIE 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele.

Horoscop 6 IULIE 2019. Sperante in amor de la Luna in Leu. Berbecii trebuie sa fie sinceri

HOROSCOPzilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 6 IULIE 2019. Luna se va muta in Fecioara insa pana atunci inca ne scalda in placerea de a fi in stralucitorul Leu. Mercur este coordonatorul Fecioarei si maine va intra.

HOROSCOP 6 iulie 2019: Horoscopul ca inainte de Mercur retrograd! Gemenii trebuie sa fie blanzi in conversatii

HOROSCOP zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 6 IULIE 2019; spre finele acestei zile, Luna se va muta in Fecioara insa pana atunci inca ne scalda in placerea de a fi in stralucitorul Leu. Sa ne bucuram de.

HOROSCOP pentru restul lunii iulie 2019. Mercur e iar retrograd, in Leu si Rac! Taurii sunt foarte afectati si trebuie sa aiba grija!

Pe 7 iulie 2019, Mercur, prima planeta de la Soare, cea care influenteaza gandirea, comunicarea, calatoriile pe distante scurte, tehnologia, deci aspecte de baza ale vietii noastre curente, isi va incepe.

HOROSCOP saptamana 8 - 14 iulie 2019. Resentimentele se vindeca greu, evitati deciziile majore

Iata horoscopul saptamanii 8-14 iulie 2019. O alta saptamana intensa, cu multe evenimente astrale. Pune-ti centura de siguranta! Pornim! Mercur este retrograd in Leu si se transforma in evenimentul cu cel mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2973 seconds )