Libnet.ro
UNICEF

15:16

Horoscop 4 iulie cu Camelia Patrascanu. Zodia care are nevoie de rabdare astazi pentru a evita conflictele

Antena3 Antena3,
Horoscop 4 iulie cu Camelia Patrascanu. Zodia care are nevoie de rabdare astazi pentru a evita conflictele

Sambata, 4 iulie, este o zi despre autoritarism si multe zodii vor avea nevoie de forta si demitate. Este posibil sa avem impresia ca viata ne pune bete in roate. Una dintre zodii va avea nevoie de rabdare pentru a evita conflictele cu familia. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat de Camelia Patrascanu, la Antena3. continuă pe Antena3

Horoscop 3 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Situatii tensionate pentru Berbeci, dezamagiri pentru Gemeni si Raci

Vineri, 3 iulie, este o zi delicata care ne dovedeste ca dreptatea nu e numai de partea noastra. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat vineri, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Horoscop 1 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au discutii in familie, Sagetatorii trag sfori

Miercuri, 1 iulie, este o zi care ne cere tact si fler, in care trebuie sa ne activam intuitia. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat miercuri de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Horoscop 2 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Gemenii si Racii - dispute la munca, Berbecii au impresia ca sunt nedreptatiti

Joi, 2 iulie, este o zi delicata, a adevarului si dreptatii, e bine sa ne mai uitam pe un contract sau o lege. E vorba de dreptate si adevar, dar intotdeauna exista nuante. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat joi, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 IULIE 2020 pentru Zodia Taur

Birocratia este cel mai mare inamic al planurilor tale de astazi, deoarece la toate usile la care bati ori ti se raspunde cu un refuz, ori nu gasesti pe nimeni. inarmeaza-te cu multa rabdare si ambitie,.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 IULIE 2020 pentru Zodia Varsator

Merita sa lupti pentru sansa nemaipomenita care ti se ofera azi. Nu ti se intinde pe tava, asta e sigur, ci e nevoie de o competitie pentru a ajunge la capat. Pune-ti in joc toate calitatile, pentru ca.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 1 IULIE 2020 pentru Zodia Balanta

A fi darnic nu inseamna a oferi lucruri concrete sau materiale, ci ajunge chiar si un gand bun transmis cuiva, la nevoie. Acolo, in mintea ta exista o idee salvatoare, un sfat sau o solutie geniala care poate.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Fecioara

Abia astepti etapele urmatoare ale unui proiect pe care l-ai inceput cu mult entuziasm. Esti constient ca succesul depinde numai de eforturile proprii, tocmai de aceea faci tot ce-ti sta in putinta. Esti.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Varsator

Nu te crampona de o idee pe care tu o consideri a fi corecta, pentru ca s-ar putea ca adevarul sa nu fie la tine. Lasa un pic garda jos si asculta si opinia celui de langa tine, fara a o face pe suparatul c.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

Esti la mijloc intre doua tabere adverse care se razboiesc cu ton agresiv, incercand, fiecare, sa-si impuna autoritatea in felul propriu. Tu nu stii ce sa faci: sa tii partea vreuneia din ele sau sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 4 IULIE 2020 pentru Zodia Sagetator

Deschide bine ochii ori de cate ori ti se fac promisiuni marete, mai ales daca e vorba si de bani. Cel care se bate cu pumnul in piept ca-ti poate oferi orice cu generozitate are alte intentii decat declara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )