Libnet.ro
UNICEF

14:45

HOROSCOP 9 IUNIE. Gemenii sunt abili, Berbecii au o zi excelenta

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 9 IUNIE. Gemenii sunt abili, Berbecii au o zi excelenta

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 9 IUNIE 2019; planeta relatiilor si a dragostei, vecina noastra, a doua planeta de la Soare, Venus, intra azi pentru o luna de zile in Gemeni. Tot astazi. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 6 IUNIE. Gemenii au parte de raceala in cuplu, Berbecii de armonie

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, JOI 6 iunie 2019. Luna e in Rac si face opozitie cu Pluto retrograd, apoi in sextil cu Venus care isi petrece ultimele zile acasa, in Taur,.

HOROSCOP INDIAN al saptamanii in curs. Berbecii au parte de multe beneficii, Gemenii sunt creativi

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 9 iunie 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 8 iunie. Gemenii au parte de ceva minunat, Berbecii devin intelepti

Iata pentru SAMBATA 8 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP DRAGOSTE 9 IUNIE. Taurii sunt inconjurati de iubire, Gemenii au parte de vibratii ridicate

Iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei. Saptamanal, Duminica, ingerii iubirii tri.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 9 iunie. Gemenii se recupereaza din punct de vedere al sanatatii, Taurii trebuie sa se relaxeze

Iata pentru DUMINICA 9 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )