Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 8 IUNIE. Taurii pot calatorii, Gemenii au o zi plina de surprize

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 8 IUNIE. Taurii pot calatorii, Gemenii au o zi plina de surprize

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 8 IUNIE 2019; Luna este toata ziua in iubitorul de distractie LEU si asa va fi tot weekendul. Este timpul sa mananci ceva bun, sa bei ceva delicios, sa fii vesel. continuă pe Antena3

HOROSCOP 5 IUNIE. Taurii au in sfarsit parte de ape calme, Gemenii invata multe despre ei insisi

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 5 IUNIE 2019; proaspata Luna in emotionalul Rac e in conjunctie cu Marte, planeta actiunii, aflat tot in Rac dar si cu Nodul Nord aflat tot in Rac, deci lucrur.

HOROSCOP DRAGOSTE 5 IUNIE. Taurii au parte de nori in relatie, Gemenii infloresc in iubire

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 5 iunie 2019. Luna face conjunctie cu Marte, in Rac. Tot in Rac se afla si Nordul Nord, precum si Mercur. Ce aduce aceasta aglomeratie.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 8 - 15 iunie. Taurii au probleme in dragoste, Fecioarele se vaita degeaba

Axa Karmica vine la pachet cu iubiri pasionale din trecut si cu tradari de la cine nu te astepti. Berbec- Mercur se apropie vertiginos de Axa Karmica si va poate pune intrebari mari.

HOROSCOP 7 iunie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii vor sa impresioneze pe cineva, Scorpionii sunt autoritari si isi impun punctul de vedere

Bucurie, orgoliu si expresivitate. Trebuie sa ne aratam personalitatea. Au o zi foarte buna, mai ales in iubire. Sunt prudenti pentru ca nu vor sa.

HOROSCOP 6 iunie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii fac bani din negocieri, Varsatorii au o zi buna la munca

O zi de destin familial. Luam decizii importante. Nu doresc sa fie implicati in lucruri care nu sunt conforme cu constiinta lor. Vor sa iasa bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )