Libnet.ro
UNICEF

13:00

HOROSCOP. Job-urile potrivite pentru fiecare nativ din zodiac

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Job-urile potrivite pentru fiecare nativ din zodiac

Care ar fi job-urile potrivite pentru fiecare nativ in parte, intr-o lume ideala? Iata mai jos ce vi s-ar potrivit cel mai bine. Antrenor. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Care sunt cele mai atractive calitati ale fiecarei zodii

Fiecare nativ din zodiac se bucura de anumite calitati care ii atragpe cei din jur ca un magnet. Iata care sunt atuurile fiecarei zodii: HOROSCOP. Inteligenta, umorul, personalitatea-.

HOROSCOP. Cum se simt si cum se comporta nativii din zodiac in situatii tensionate

De multe ori e o diferenta foarte mare intre ce gandim, simtim si cum ne comportam in preajma altor persoane. Iata prin ce procese trec nativii din zodiac atunci cand sunt puse in situatii critice.

HARTA INTERACTIVA Prezenta la alegerile prezidentiale in Turul 1 in fiecare judet din tara. Ce procente au fost inregistrate la alegerile din 2014 si 2009

In urma cu cinci ani, in turul 2 al alegerilor prezidentiale, nu mai putin de 11,3 milioane de romani s-au prezentat la urne, adica 62,04%, in timp ce in 2009 prezenta la votul din al doilea tur de scrutin era de 56,99%. in 2014 fruntase la vot au fost in special judetele din sudul tarii precum Teleorman, Olt, Giurgiu, Ilfov sau Prahova, dar si judete din Ardeal precum Cluj, Sibiu sau Alba. Vezi in articol prezenta judet cu judet si sector cu sector la fiecare tur de scrutin la ultimele doua alegeri prezidentiale, 2009 si 2014.

INTERACTIV Cum a votat Romania Vioricai Dancila - Cate voturi a luat candidata PSD in fiecare judet din tara

Candidatul PSD, Viorica Dancila, a pierdut categoric Turul 2 al alegerilor prezidentiale in fata contracandidatului sustinut de PNL, Klaus Iohannis si a reusit sa ia peste 50% din voturi doar in cinci judete din tara. Cu toate acestea, Dancila a pierdut la limita votul in alte cinci judete si a scos un scor de peste 40% in 14 judete. in doua judete, totusi, Dancila a reusit contraperformanta de a lua sub 20%, iar in Diaspora candidata PSD a scos un rusinos 6%. Vezi cum arata rezultatul Vioricai Dancila in Turul 2 judet cu judet.

USR isi anunta urmatoarele prioritati: Propunerea candidatilor pentru alegerile locale din 2020

Alianta USR-PLUS a anuntat, marti, ca va propune candidati unici la alegerile locale din 2020 in Buc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )