Libnet.ro
UNICEF

12:15

Horoscop LEU martie 2016: vei face multi bani luna aceasta. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

România Liberă România Liberă,
Horoscop LEU martie 2016: vei face multi bani luna aceasta. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

Daca ai o propria firma, vei cauta capital de risc, si ai putea avea surpriza sa dai peste o afacere mare. Indiferent prin ce metoda, banii sunt in drum spre tine. continuă pe România Liberă

Horoscop LEU martie 2016: vei face multi bani luna aceasta. Citeste previziunile pentru intreaga luna

Daca ai o propria firma, vei cauta capital de risc, si ai putea avea surpriza sa dai peste o afacere mare. Indiferent prin ce metoda, banii sunt in drum spre tine.

Horoscop BERBEC martie 2016: Vei calatori foarte mult. Citeste previziunile pentru intreaga luna

S-ar putea sa te indrepti spre aeroport pentru a face o calatorie la mare distanta. Cel mai bine ar fi sa pleci in week-endul din 26 martie, cand Marte se va sincroniza cu Soarele.

Horoscop TAUR martie 2016: Vei cunoaste oameni noi si vei lega multe prietenii. Vezi previziunile pentru intreaga luna

Viata se va schimba in bine prin legarea de noi prietenii si strangerea legaturilor cu prietenii vechi.

Horoscop lunar MARTIE 2016

Iata ce va rezerva astrele in luna martie 2016, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Este o perioada foarte interesanta, care aduce multe schimbari personale la nivel de mentalitate si relatii cu.

Horoscop RAC martie 2016: este luna in care ai putea decide sa te casatoresti

Pluto, planeta care guverneaza sectorul iubirii din zodia ta, trece prin casa casatoriei, facandu-te sa te gandesti mai mult la viitorul relatiei tale.

Horoscop GEMENI martie 2016: va fi luna cea mai importanta din cariera. Citeste previziunile pentru intreaga luna

S-ar putea sa apari la televizor sau sa fii subiectul unui articol de ziar sau revista, sau ai putea fi promovat intr-un post mult mai important, sau, daca ai propria ta firma, ai putea sa atragi un nou client VIP si sa se vorbeasca despre tine in intreaga industrie.

Horoscop zilnic, 3 martie 2016. Taurii primesc vesti bune de la colegi

Horoscop zilnic, 3 martie 2016. in timp ce nativii din zodia Racului primesc vesti proaste prin intermediul rudelor, Taurii se bucura sa afle numai lucruri bune de la colegii de serviciu.

Horoscop zilnic, 2 martie 2016. Berbecii revin la sentimente mai bune fata de prieteni

Horoscop zilnic, 2 martie 2016. Nativii din Capricorn au relatii tensionate cu familia si cu rudele si asteapta un ajutor promis. Leii sunt si criticati si felicitati si trebuie sa isi modifice programul. Berbecii revin la sentimente mai bune.

Horoscop zilnic, 1 martie 2016. Varsatorii leaga noi prietenii trainice

Horoscop zilnic, 1 martie 2016. Nativii din Taur se simt mai relaxati ca niciodata pentru ca au scapat de datorii, in timp ce Varsatorii descopera noi prieteni pe care se pot baza in situatii dificile.

Impozitarea tichetelor cadou acordate doamnelor cu ocazia zilei de 8 Martie 2016

A sosit primavara, ocazie cu care se remarca ziua de 8 martie, ziua femeii. In ciuda dificultatilor economice ale perioadei si a modificarilor fulminante din legislatia fiscala din ultima perioada, angajatorii se pot gandi la acordarea unor cadouri salariatelor. In acest context, am revizuit tratamentul fiscal al tichetelor cadou acordate salariatelor cu ocazia zilei de 8 martie 2016 din perspectiva noilor reglementari fiscale aplicabile dupa intrarea in vigoare a noului Cod fiscal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3206 seconds )