Libnet.ro
UNICEF

15:15

HOROSCOP. Luna noua aduce vesti proaste pentru trei zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Luna noua aduce vesti proaste pentru trei zodii

Luna noua, care se va produce pe 24 ianuarie, este despre inceputuri noi, insa pentru trei semne zodiacale nu aduce vesti bune. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Luna noua din 24 ianuarie aduce vesti proaste pentru trei zodii

Nu este nimic mai interesant decat un inceput nou. Cu toate acestea, nu toate lucrurile noi aduc ceva bun. Luna noua, care se va produce pe 24 ianuarie, este despre inceputuri noi, insa pentru trei semne zodiacale nu aduce vesti bune.

Vesti proaste pentru echipa de FedCup a Romaniei: Irina Begu si-a anuntat retragerea, dupa alte doua sportive

Irina Begu exclude prezenta la FedCup, anuntandu-si obiectivul pentru acest an. Romania va infrunta Rusia la barajul pentru FedCup, in perioada 7-9 februarie.

HOROSCOP special. Luna Noua in Varsator: 24 ianuarie. Momentul pentru mari oportunitati! Gemenii nu trebuie sa se lase condusi de emotii, Leii ies din starea de confuzie

Prima Luna noua din anul 2020, deci din noul deceniu si noua era astrologica are loc pe 24 ianuarie in zodia Varsator. Varsatorul este condus de Uranus, planeta schimbarilor subite, a imprevizibilitatii si este zodia cea mai potrivita sa gazduiasca intamplari orientate direct spre viitor.

HOROSCOP. Ghinion pentru trei zodii in perioada urmatoare

Exista trei zodii pentru care sezonul Varsatorului va aduce ghinion.

Scoala 133 din Capitala va fi inchisa pentru trei zile: 18 elevi au ajuns la spital cu simptomele unei intoxicatii

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a decis ca Scoala 133 din Capitala sa fie inchisa pentru 72 de ore, dupa ce mai multi elevi au inceput sa se simta rau, in urma unei dezinsectii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )