Libnet.ro
UNICEF

17:00

HOROSCOP. Luna Plina in Scorpion! Este momentul adevarului! Gemenii se vindeca, Berbecii fac cheltuieli mari

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Luna Plina in Scorpion! Este momentul adevarului! Gemenii se vindeca, Berbecii fac cheltuieli mari

Sambata 18 mai 2019 avem Luna plina florala in pasionalul, sexy si intunecatul Scorpion. Este una din cele mai potente si puternice Luni pline ale anului 2019, cu efect mare de transformare in vietile noastre. continuă pe Antena3

Horoscop 19 mai. Ce schimbari aduce Luna Plina in Scorpion

Weekendul 17-19 mai 2019 este puternic influentat de Luna in Scorpion. in acest weekend, astrele ne indeamna sa ne pregatim sa experimentam viata intr-o maniera cruda, ca si cum am trai la limita, dar si sa lasam pasiunile sa creasca cat vor ele. Iata ce spune horoscopul pentru fiecare zodie in parte.

EUROVISION 2019. Este momentul adevarului. Va ajunge sau nu piesa lui Ester Peony in finala

Reprezentanta Romaniei la Eurovision, Ester Peony, a urcat, joi, in semifinala a doua a concursului cantecului european, organizat la Tel Aviv, fanii din diaspora avand posibilitatea sa o voteze.

HOROSCOP DRAGOSTE 17 MAI. Luna Plina in Scorpion. Gemenii au parte de experiente interesante in iubire, Berbecii isi manifesta entuziasmul fata de persoana iubita

Iata horoscop zilnic dragoste pentru VINERI 17 MAI 2019; incepem weekendul cu Luna plina in Scorpion iar relatiile de amor sunt puse la incercare. Vor veni constientizari, eliberari, rupturi.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE: VINERI 17 MAI 2019. Luna plina in Scorpion intuneca sau infierbanta?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru VINERI 17 MAI 2019; incepem weekendul cu Luna plina in Scorpion iar relatiile de amor sunt puse la incercare. Vor veni constientizari, eliberari, rupturi sau pasiuni fierbinti. Ar fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )