Libnet.ro
UNICEF

06:00

HOROSCOP. Magia Zilei. Bani si sanatate pentru nativii din zodia Berbec

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Magia Zilei. Bani si sanatate pentru nativii din zodia Berbec

Banii nu sunt niste lucruri extraordinare pentru nativii din Berbec, a spus Mihai Voropchievici la Magia Zilei. Berbecul nu e o persoana practica, desi e energic si are curaj, nu. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Profesiile potrivite pentru nativii din Varsator

Mihai Voropchievici a prezentat in rubrica Magia Zilei ce profesii li se potrivesc nativilor din Varsator. Varsatorii pot excela in orice meserie care presupune manuirea.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Meseriile potrivite pentru cei din zodia Pesti

Nativii din zodia Pesti sunt potriviti pentru zona artistica, a spus Mihai Voropchievici la Magia Zilei. Meseriile lui pot fi legate de spatii inchise. Calugar, infirmier,.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Ce profesii li se potrivesc nativilor din Capricorn

Mihai Voropchievici a prezentat in rubrica Magia Zilei ce profesii li se potrivesc nativilor din Capricorn. Capricornul este cel mai potrivit pentru meseria de administrator si.

HOROSCOP 10 APRILIE. Probleme financiare pentru nativii unei zodii! Cine exceleaza la acest capitol

Horoscop 10 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 10 aprilie Berbec Nu mai vorbiti cu nimeni despre intentiile dv. Familistii vor sa se separe de persoana iubita, iar.

HOROSCOP 12 APRILIE. Se intrezaresc bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop 12 aprilie Berbec Astazi veselia si cheful de aventuri sunt atributele tale de baza. Ai putea sa te indragostesti la prima vedere, sau sa petreci alaturi de prieteni. Fii totusi prudent si tine.

Eroul Zilei. Performanta uriasa pentru sase elevi din Romania la NASA

Sase liceeni de la Colegiul National Sfantul Sava, au castigat un concurs NASA la care au participat peste 3. 000 de echipe din toata lumea. Adolescentii au proiectat o navaplasata in spatiu,.

Surpriza de proportii pentru politistii din Mures. Ce au descoperit in masina unui barbat cand au deschis portbagajul (VIDEO)

Politistii din Mures au descoperit miercuri seara, trei persoane banuite de savarsirea infractiunilor de braconaj cinegetic si uz de arma fara drept, informeaza Zi de Zi. Autoritatile au descoperit un.

Plagiat intr-un raport transmis Guvernului de Comisia de Prognoza. Responsabil pentru dezastrul din constructii: Consiliul de Programare Economica

Pe ordinea de zi a Guvernului de miercuri se afla un Memorandum. De fapt, e un raport privind activitatea Consiliului de Programare Economica in semestrul II al anului 2018. Cu aceasta ocazie am aflat si cine este responsabil de marele dezastru de pe piata constructiilor care a aparut odata cu OUG 114. Neoficial, urmeaza a se face modificari noi care sa indrepte o parte din problemele aparute pe piata constructiilor din cauza prevederilor scrise prost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )