Libnet.ro
UNICEF

09:30

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calitati si defecte ale celor nascuti pe data de 16 a oricarei luni

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calitati si defecte ale celor nascuti pe data de 16 a oricarei luni

Sunt intuitivi, inteligenti, analitici si profunzi. Cei nascuti pe data de 16 sunt inclinati spre cercetarea subiectelor serioase, de fond ale vietii. Sunt interesati de cultura, filozofie, relgie,. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calitati si defecte ale celor nascuti pe data de 14 a oricarei luni

Mihai Voropchievici a prezentat la Magia Zilei, calitatile si defectele ale celor nascuti pe data de 14a oricarei luni. Supranumiti jucatorii sunt curiosi, independensi.

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru luna decembrie. Taurii trebuie sa-si rezolve niste probleme, Varsatorii pleaca in vacanta

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna decembrie. Au o protectie.

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 1-9 decembrie 2019. Taurii trebuie sa-si rezolve niste probleme, Varsatorii pleaca in vacanta

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana1 - 8 decembrie 2019.

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru: Cum sta cu dragostea fiecare nativ din zodiac in luna decembrie

Numerologul Mihai Voropchievici si bioenergeticianul Lidia Fecioru au prezentat horoscopul iubirii pentru luna decembrie pentru fiecare nativ. Dragostea, respectul, tandretea sunt la cote.

HOROSCOP. Mihai Voropchievici si zodiile care vor avea noroc la Loto in decembrie

Mihai Voropchievici a dezvaluit la Adevaruri ascunse care sunt zodiile ce au noroc la bani in luna decembrie si ar trebui sa joace la Loto. Vor avea mult noroc. E bine sa.

Noroc URIAS la bani in decembrie 2019: Mihai Voropchievici dezvaluie cine sunt BANCHERII zodiacului!

Cateva zodii vor avea in mod special noroc la bani in luna decembrie. Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, care sunt zodiile ce au noroc la bani in luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )