Libnet.ro
UNICEF

15:15

HOROSCOP 4 MAI. Taurii au parte de un nou inceput, Gemenii cheltuiesc mult

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 4 MAI. Taurii au parte de un nou inceput, Gemenii cheltuiesc mult

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 4 MAI 2019; dupa toata agitatia sezonului Berbec care a fost vremea plantatului de seminte, acum ne putem pregati sa tragem aer in piept si sa ne mai relaxam sub. continuă pe Antena3

HOROSCOP weekend 3-5 mai. Taurii isi refac energia, Gemenii trebuie sa se concentreze doar pe ceea ce este important

Iata horoscopul de weekend 3-5 mai 2019. Tot acest weekend, Luna este in zodia Taur si nu oricum. Sambata 4 mai, Luna este Noua in Taur, eveniment cu atat mai special cu cat in aceasta zodie este si marele Uran.

HOROSCOP pentru luna mai. Taurii sunt ajutati de instincte, Gemenii au parte de optimism la inceput de luna

Esti pregatit sa dai cu gustul de ceva nou ? Iata horoscopul lunii MAI 2019, iata-ne in ultima luna a primaverii 2019 in care intram cu trei planete retrograde Jupiter, Pluto si Saturn urmare a tranzitului lor.

Simona Halep, pregatita pentru sezonul de zgura: E cea mai buna parte a anului pentru mine. La Madrid ma simt ca acasa

Simona Halep 3 WTA) a plecat, miercuri, la Madrid, acolo unde va participa la prima competitie pe zgura din acest sezon. Turneul de categorie Premier Mandatory din capitala Spaniei se va disputa in perioada 4-11 mai. Halep a declarat ca se simte pregatita pentru sezonul de zgura, cea mai buna parte a anului pentru ea. La Madrid ma simt ca acasa, imi e foarte bine acolo, a spus numarul 3 WTA.

HOROSCOP 3 mai cu Camelia Patrascanu. Taurii afla un secret. Gemenii fac partenerului de viata o surpriza

HOROSCOPCamelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 3 mai. O zi animata. Toata lumea vorbeste, important e ca ne intelegem . Nu trebuie sa ne lasam.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru luna mai. Taurii petrec momente frumoase alaturi de partenerul de viata, Gemenii isi pot gasi dragostea in calatorii

Luna mai incepe, ca prim eveniment astral, cu Luna Noua in Taur din 4 mai care este si in conjunctie cu Uranus in Taur. Este timpul sa faci un mare salt in necunoscut. Aceasta Luna Noua ce cere sa.

HOROSCOP tiganesc luna mai. Taurii au surprize amoroase, Fecioarele au o luna de-a dreptul imprevizibila

HOROSCOPEste o luna a succesului pentru cel putin doua semne zodiacale. Vor avea parte o serie de momente frumoase, de schimbari in bine. HOROSCOPPUMNAL BERBEC: Luna mai, a cincea din an, vine pen.

HOROSCOP MAI 2019. Cele mai norocoase zodii in luna mai. Cine va sta cel mai bine cu banii

Horoscopul lunii mai 2019 pentru toate zodiile, incluzand previziuni generale, despre dragoste, viata de cuplu, munca si bani. Horoscop Taur mai 2019. Se evidentiaza promovarea cu succes a personalitatii,.

HOROSCOP mai 2019: Zodiile care vor avea o luna de poveste

Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o luna mai excelenta. HOROSCOP TAUR - Este luna ta, stralucesti si toate dorintele tale se implinesc. Esti plina de energie si gata sa sarbatoresti. Fa-ti toate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )