Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru luna iunie. Taurii infrunta furtuna, Leii au probleme tot mai grave

Antena3 Antena3,
HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru luna iunie. Taurii infrunta furtuna, Leii au probleme tot mai grave

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrelor pentru luna iunie. HOROSCOP BERBEC Doua miscari astrale importante in saptamana ce vine: Venus va intra in Gemeni, Mercur va. continuă pe Antena3

HOROSCOP dragoste pentru luna iunie. Berbecii sunt puternic influentati in relatiile emotionale, Gemenii trec prin niste hopuri

HOROSCOP Horoscop lunar dragoste iunie 2019. Inceput de vara fierbinte, dar si naucitor pentru zodii! HOROSCOP Luna iunie este, din punctul de vedere al energiilor astrale, intensa, uneori chiar naucitoare si cu.

HOROSCOP pentru luna iunie pentru fiecare zodie in parte. Berbecii au o perioada provocatoare, Taurii sunt niste rasfatati

HOROSCOP Iata mesajul lunii IUNIE 2019 pentru fiecare zodie : HOROSCOP BERBEC Aceasta perioada din an poate fi provocatoare pentru tine, Berbecule, intrucat structurile si rutinele tale se schimba din pricina sezonulu.

HOROSCOP pentru luna iunie 2019. Separarea e doar o iluzie, memorie ni se imbunatateste

Iata horoscopul general al lunii IUNIE 2019. Bun venit vara si bun venit noului sezon de eclipse de vara 2019! Suntem oficial in sezonul de eclipse desi acestea nu vor sosi pana in luna iulie, insa energia lor.

HOROSCOP pentru luna iunie 2019. Separarea e doar o iluzie, memoria ni se imbunatateste

Iata horoscopul general al lunii IUNIE 2019. Bun venit vara si bun venit noului sezon de eclipse de vara 2019! Suntem oficial in sezonul de eclipse desi acestea nu vor sosi pana in luna iulie, insa energia lor.

HOROSCOP pentru luna iunie 2019. Berbecii sunt implicati in tot soiul de conflicte, Racii au nevoie de relaxare si curaj

Luna viitoare se anunta complicata pentru mai multe zodii. Altele insa, avanseaza rapid. HOROSCOP BERBECLuna iunie se invarte in jurul carierei. iti doresti sa avansezi pe acest plan,.

HOROSCOP de weekend, 1 - 2 iunie. Taurii au multa energie pozitiva

HOROSCOP Berbec in acest weekend va fi nevoie sa discuti mai mult despre sentimentele tale, avand in vedere posibilitatea aparitiei unor conflicte in interiorul cuplului. HOROSCOP Taur Ai multa energie.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 28 MAI 2019. Stari de confuzie! Din fericire nu dureaza mult!

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, MARTI 28 MAI 2019. Un inceput de saptamana visator, intens si romantic. Luna in Pesti face sextil cu Venus cea senzuala si Neptun cel visator. Cam este nevoie de pasile.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 29 MAI 2019. A venit timpul sa fii mai indraznet

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, MIERCURI 29 MAI 2019. O zi in care pot aparea frustrari daca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori in plan amoros. Din fericire, intrarea Lunii in Balanta, inflacareaza.

HOROSCOP weekend 31 mai - 1 iunie 2019. Luna in Taur da totul peste cap. Hraniti-va simturile!

Iata horoscopul de weekend 31 mai 2 iunie 2019 care incheie luna mai, ultima luna de primavara 2019 si ne introduce din plin in sezonul de vara. Luna iunie incepe direct cu Luna Noua care va fi in.

Ei sunt Romania U21 la Euro 2019: Mirel Radoi a anuntat lotul pentru Campionatul European din luna iunie

Asa cum era de asteptat, marele absent va fi Razvan Marin, care nu va fi lasat la turneul final de Ajax Amsterdam, deoarece, potrivit regulamentului UEFA, cluburile nu sunt obligate sa-si elibereze jucatorii pentru o astfel de competitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )