Libnet.ro
UNICEF

08:01

HOROSCOP martie 2020. Taurii trebuie sa fie pregatiti sa incerce ceva nou, Scorpionii trebuie sa se fereasca de proiecte noi

Antena3 Antena3,
HOROSCOP martie 2020. Taurii trebuie sa fie pregatiti sa incerce ceva nou, Scorpionii trebuie sa se fereasca de proiecte noi

Iata horoscopul general al lunii MARTIE 2020. Incepe prima luna a primaverii, atat calendaristic pe 1 ale lunii cat si astrologic o data cu echinoctiul de primavara. Martie incepe in mijlocul lui Mercur retrograd prin sensibilul Pesti, deci atmosfera este in continuare usor incetosata mental dar puternic orientata spre interiorul fiintei si revizuire, reanalizare, reintelegere. continuă pe Antena3

HOROSCOP rune martie 2020. Gemenii trebuie sa fie deschisi, Leii au parte de protectie

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna martie 2020. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Horoscop Martie 2020. Sagetatorii isi folosesc din plin creativitatea

In horoscopul Sagetatorului din luna martie 2020 precumpaneste dezideratul de a-ti ajusta impactul asupra celor din jur, felul in care-ti promovezi personalitatea si interesele.

HOROSCOP DRAGOSTE 28 FEBRUARIE. Taurii trebuie sa fie atenti la partener, Leii singuri isi gasesc pereche

Iata horoscopul zilei de dragoste de azi VINERI 28 FEBRUARIE 2020. astazi are loc o cuadratura intre Venus in Berbec si Pluto in Capricorn, transformand ziua in una super intensa si sexy. Cat de departe esti dispus sa mergi pentru dragoste? Pana la capat! spun Venus in cuadratura cu Pluto.

Horoscop rune martie 2020, cu Mihai Voropchievici. Berbecii au protectie divina. Taurii fac schimbari majore

Horoscop rune martie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru toata luna martie.

Horoscop Casandra 2 - 8 martie 2020. Fecioarele se lovesc de trecut. Leii vor fericire

Horoscop saptamanal 2 - 8 martie 2020. Afla ce ti-au harazit astrele pentru urmatoarea perioada.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE. Taurii sunt emotionali, Pestii trebuie sa faca ceva creativ

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 29 FEBRUARIE 2020; o data la 4 ani avem ocazia sa sarbatorim Pestii nascuti pe data speciala de 29 februarie iar in acest an ziua aceasta pica foarte bine, sambata, deci sa inceapa petrecerea!.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 27 februarie. Taurii trebuie sa invete din provocari, Capricornii isi afla scopul pe pamant

Iata pentru JOI 27 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 27 FEBRUARIE. Taurii au dispute, Leii sunt plini de energie

Iata horoscopul zilei de azi JOI 27 FEBRUARIE 2020; Luna este in Berbec, prima zodie din cele 12, zodia noului inceput, deci o luam de la capat in calatoria celor 28 zile ale ei.

HOROSCOP 26 FEBRUARIE. Berbecii trebuie sa se bazeze pe instincte, Racii trebuie sa fie calmi

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 26 FEBRUARIE 2020; Mercur retrograd in Pesti se reuneste armonios cu Soarele, cu Nodurile Lunare si cu Marte, iar unele lucruri ajung la lumina, in sfarsit. Poate aparea informatie noua pentru fiecare.

HOROSCOP 29 februarie. Taurii sunt impulsivi. Berbecii isi urmeaza visul

HOROSCOP Acestea sunt previziunile astrale pentru ziua de 29 februarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )