Libnet.ro
UNICEF

05:00

HOROSCOP 9 MARTIE. Berbecii transforma totul in succes, Racii fac cheltuieli neprevazute

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 9 MARTIE. Berbecii transforma totul in succes, Racii fac cheltuieli neprevazute

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 9 MARTIE 2020. Luminile reflectoarelor se indreapta spre marele eveniment al zilei: SuperLuna plinadin Fecioara. Totul este super azi! Super-angajament, super-energie, super-energie! Soarele si Neptun fac opozitie Lunii, lui Marte, Jupiter si Pluton, si fac trigon cu Venus si Uranus. Vei simti din plin aceste miscari. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 9 MARTIE. Berbecii trebuie sa se fereasca de dispute, Sagetatorii sunt tensionati in relatie

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 9 MARTIE 2020. Luminile reflectoarelor se indreapta spre marele eveniment al zilei: SuperLuna plinadin Fecioara. Totul este super azi! Super-angajament, super-energie! Soarele si Neptun fac opozitie Lunii, lui Marte, Jupiter si Pluton, si fac trigon cu Venus si Uranus.

HOROSCOP 7 MARTIE. Taurii au parte de incertitudine, Racii fac progrese

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 7 MARTIE 2020. Luna e in Leu si, fara indoiala, vrei sa profiti de pe urma acestei perioade propice petrecerilor si distractiei. Fara ar trebui, fara dar daca! Ce urmeaza? Sa nu stii ce vrei nuchiar atat de rau, totusi. Urmeaza-ti inima!.

HOROSCOP rune pentru saptamana 9-15 martie. Berbecii au parte de ceva neasteptat, Balantele au parte de schimbare

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 9-15 MARTIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 8 martie. Berbecii trebuie sa fie curajosi, Capricornii sunt plini de energie

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 8 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 9-15 martie. Berbecii dau si primesc, Fecioarele au motive sa sarbatoreasca

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 9-15 martie 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 6 martie. Berbecii sunt devotati, Capricornii au nevoie de un miracol

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 6 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 6 martie. Berbecii trebuie sa isi gaseasca linistea, Varsatorii sunt sfatuiti sa fie mai buni

Iata pentru VINERI 6 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP tarot 7 martie. Berbecii sunt rasplatiti pentru munca, Leii sunt in toane bune

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2225 seconds )