Libnet.ro
UNICEF

22:15

HOROSCOP. Mercur retrograd 2019. Zodiile care vor avea parte de exepriente minunate

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mercur retrograd 2019. Zodiile care vor avea parte de exepriente minunate

Cand Mercur, planeta comunicarii, intra in retrograd, nu este sfarsitul lumii dupa cum multi cred) si nu exista niciun motiv pentru care sa privesti aceasta perioada cu neincredere, mai ales. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Mercur Retrograd perfect. Li se intampla lucuri bune

Mercur este Retrograd de pe 7 pana pe 31 iulie. Iar aceste trei zodii simt fericirea care vine spre ele. HOROSCOP BERBEC - Incepe o perioada in care iti simti latura artistica mai accentuata ca niciodata.

HOROSCOPUL saptamanii 8 - 14 iulie: Zodiile care vor avea o saptamana ingrozitoare

HOROSCOPUL saptamanii 8 - 14 iulie 2019 nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP GEMENI - Te simti dezorganizata si confuza. Nimeni nu intelege cat de dificila este aceasta perioada pentru tine. Esti.

HOROSCOP. Mercur retrograd pentru iulie 2019. Berbecii trebuie sa evite sa fie impulsivi, Gemenii trec printr-o stare de disconfort

Restul lunii iulie se anunta extrem de complicata pentru mai multe zodii HOROSCOP BERBEC Acest Mercur retrograd are loc in zona creativitatii tale si exprimarii de sine si este timpul sa te muti in.

HOROSCOP. Zodiile care frang inimi VS zodiile carora li se frang inimile

Unele zodii sunt mai sensibile, altele nu tin cont de sentimentele celorlalti in mod deosebit. in randurile urmatoare va vom prezenta zodiile care sunt mai sensibile cand vine vorba de dragoste si pe cele care.

HOROSCOP 6 iulie 2019: Horoscopul ca inainte de Mercur retrograd! Gemenii trebuie sa fie blanzi in conversatii

HOROSCOP zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 6 IULIE 2019; spre finele acestei zile, Luna se va muta in Fecioara insa pana atunci inca ne scalda in placerea de a fi in stralucitorul Leu. Sa ne bucuram de.

HOROSCOP. Chiron retrograd in Berbec. Rani vechi ies la iveala, ramaneti prudenti!

Pe 8 iulie 2019, la doar o zi dupa ce Mercur a intrat in tranzitul retrograd al verii, Chiron, micul astru dintre Saturn si Uranus, dar cu o influenta uluitoare spirituala pentru oameni conform astrologiei,.

HOROSCOP. Zodia care va avea probleme de sanatate in aceasta saptamana. Ai mare grija!

Fecioara este zodia care va avea probleme de sanatate in saptamana 8-14 iulie. Mercur este si guvernatorul vostru, doar ca Mercur in Leu reactiveaza casa a 12-a, a re.

HOROSCOP. Zodiile care cred ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Sunt cele mai rebele

Aceste zodii sunt mereu nelinistite si rebele, gata sa faca orice pentru a incala regulile. HOROSCOP BERBEC - Esti mereu gata sa spargi barierele si sa impingi limitele cat mai mult. Poti fi agresiva si.

Calea ferata spre Otopeni starneste noi controverse. Copiii care vor sa devina hocheisti se vor antrena la doar cativa metri de sine

Noua linie de cale ferata spre Otopeni continua sa starneasca controverse. Aceasta va trece, potrivit proiectului, prin curtile oamenilor care locuiesc in zona, dar sinele vor la doar cativa metri distanta.

HOROSCOP. Trendul astral pentru saptamana 8-14 iulie 2019, cu Camelia Patrascanu. Atentie la accidente! Avem parte de zile dinamice, cu spirit de aventura

Atentie la mercur retrograd. Este un risc sa ne hazardam, sa facem lucruri pe care nu le-am mai facut pana acum. HOROSCOP Mercur retrograd indica faptul ca ne supraevaluam capacitatile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )